Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
iyice sarı siteye döndü buralar. forum mu turuncu site mi belli değil... |
Saçma sapan konuşmayalım lütfen. Düzgünce fiyat teklifiniz ya da öneriniz varsa yazın diğer türlü saçma duruyor. |
millet kapalı kutu 5060ti ları (16gb VRAM) 18-19k bandında nakit olarak satıyor siz 8gb ventusa 17.5k istemişsiniz burası sizce forum mu oluyor? siz 17.5k dan alır mısınız bu ürünü yani? |
söylediğiniz kartların fiyatları hakkında bilgim yok maalesef. ben kendi kartımın akakçe'deki en ucuz fiyatını baz alarak bir fiyat koydum. yani normal bir şekilde sitem etmeden fiyat çok fazla indirseniz iyi olur deseydiniz çok daha hoş olabilirdi. sizce kaç lira fiyat istemeliyim kartım için? |
ben ekran kartı fiyat ekspertizi değilim hocam. sadece sıfıra bir üst ve 16gb vramlisi varken 2.el alt model ve 8gb vramli karta neden aynı yada yakın fiyata alsın insanlar. ayrıca bu kartı 5060ti çıkmak üzereyken alıp şimdi satıyorsanız demek ki güncelleyecekseniz. yoksa böyle bir kartı 2-3 ay önce sıfır alıp neden satmak isteyesiniz. hem güç tüketimi az hem ufak htpc sistemlere uygun. Fiyatlardan haberiniz vardır yani. Eğer ihtiyaç dolayısıyla satmak istiyorsanız teklifim 10k bugüne özel. |