Şimdi Ara

SATILIK MSI RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8GB OC 128 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK MSI RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8GB OC 128 BIT

Amazon.com.tr'den 25.02.2025 tarihinde aldığım ekran kartımı yeni kart aldığımdan boşa çıktığı için satıyorum.

İlgilenenler ulaşabilirler. Garantisi iki yıldır.

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-8g-oc-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,72138307.html

İstediğim fiyat 16500 tl. İyi günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• iyice sarı siteye döndü buralar. forum mu turuncu site mi belli değil...

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

Saçma sapan konuşmayalım lütfen. Düzgünce fiyat teklifiniz ya da öneriniz varsa yazın diğer türlü saçma duruyor.

• selcukgns kullanıcısına yanıt

millet kapalı kutu 5060ti ları (16gb VRAM) 18-19k bandında nakit olarak satıyor siz 8gb ventusa 17.5k istemişsiniz burası sizce forum mu oluyor? siz 17.5k dan alır mısınız bu ürünü yani?

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

söylediğiniz kartların fiyatları hakkında bilgim yok maalesef. ben kendi kartımın akakçe'deki en ucuz fiyatını baz alarak bir fiyat koydum. yani normal bir şekilde sitem etmeden fiyat çok fazla indirseniz iyi olur deseydiniz çok daha hoş olabilirdi. sizce kaç lira fiyat istemeliyim kartım için?

• selcukgns kullanıcısına yanıt

ben ekran kartı fiyat ekspertizi değilim hocam. sadece sıfıra bir üst ve 16gb vramlisi varken 2.el alt model ve 8gb vramli karta neden aynı yada yakın fiyata alsın insanlar. ayrıca bu kartı 5060ti çıkmak üzereyken alıp şimdi satıyorsanız demek ki güncelleyecekseniz. yoksa böyle bir kartı 2-3 ay önce sıfır alıp neden satmak isteyesiniz. hem güç tüketimi az hem ufak htpc sistemlere uygun. Fiyatlardan haberiniz vardır yani. Eğer ihtiyaç dolayısıyla satmak istiyorsanız teklifim 10k bugüne özel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.