Şimdi Ara

Satılık MSI r7 240 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık MSI r7 240 2GB
    İyi günler,

Yeni kart aldığım için boşa çıkan sorunsuz çalışmakta olan kutulu, cd li garantili ekran kartımı satıyorum.

Kartı aldığım günden beri zorlamadım. Ağustos veya Temmuz ayında Maltepe Vatan Bilgisayar dan alındı. Garantisi hala devam ediyor. Faturası elimde yok ama sanırım Vatan Bilgisayar dan çıkarttırılabilir. Gerekirse o konuda da yardımcı olurum.

Forumda yaptığım satışlar, tanıştığım insanların sayısı yok. Güven konusunda ise istediğiniz türden referans verebilirim o konuda da sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Kartla bilgisayarda yaptığım en ağır iş photoshop da fotoğraf düzenlemek. Onun dışında cs : go dışında bir oyun oynanmadı.

Tertemiz bir karttır. İstediğim fiyat 135 lira. İstanbul içinde elden teslim verebilirim. Şehir dışına da gönderebilirim fakat astarı yüzünü geçiyor artık. Anlaşmam olmadığı için kargo bedeli fazla çıkıyor sanırım. Yİne de kabul edene gönderebilirim.

Kartla ilgili soracağınız herhangi bir soruya rahatlıkla cevap veririm. İletişimin hızlı olması açısından PM yi kullanırsanız daha iyi olur.

Konuya da suyunu çıkartmadığınız sürece her istediğinizi, kız arkadaşınızla ilgili sorunlarınızı, patronla kavganızı, minibüste para uzatmayan ablaya olan sinirinizi dahi yazabilirsiniz.

kartı incelemek için : http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-240-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bakırköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.