Şimdi Ara

Satılık MSI GeForce RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB 6750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık MSI GeForce RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB 6750TL

Merhabalar, ürün 17 Ağustos 2020 tarihinden Amazon.com.tr üzerinden alınmıştır. Ürün oyun için kullanılmıştır, mining yapılmamıştır. Ürün fotoğraflarını aşağıda bulabilrsiniz. Fiyat 6750Tl. Teklif ve sorularınız PM ile iletebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat az olmuş 10300lira yazmalıydınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mumi35

Fiyat az olmuş 10300lira yazmalıydınız

İstediği fiyatı yazar kimse karışamaz;)

Millete salça olmayı bırakman lazım acilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermes

İstediği fiyatı yazar kimse karışamaz;)

Millete salça olmayı bırakman lazım acilen.

Alıntıları Göster

dedi bugün açılmış alsatçılardan birinin fake hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

dedi bugün açılmış alsatçılardan birinin fake hesabı

Alıntıları Göster

aynen kardeşim al-satcıyım. gir technopat sosyal'e thermes ismini arat 2014'den beri üyeyim oraya. buraya ise kartı satmaya geldim ilk defa. hem al-satçı 7 ay kullanır mı kendi sisteminde?

yani ne güzel sallamasyon yorum yapmak bedava ya

• quote:

aynen kardeşim al-satcıyım. gir technopat sosyal'e thermes ismini arat 2014'den beri üyeyim oraya. buraya ise kartı satmaya geldim ilk defa. hem al-satçı 7 ay kullanır mı kendi sisteminde?

yani ne güzel sallamasyon yorum yapmak bedava ya

Alıntıları Göster

biz daha dün buraya üye olmuş insanların bırak konuya yorum yazmayı ilanını yanlış yerlere açtığını iyi biliyoruz. bu sebeple dünkü yeni üye değil eski bir üyesin ve buda fake hesabın. bence böyle aksini iddaa eden varsa gelsin yazsın

• madencilik gelirleri düşünce kartlar işe yaramaz hale geldi. tüh be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

biz daha dün buraya üye olmuş insanların bırak konuya yorum yazmayı ilanını yanlış yerlere açtığını iyi biliyoruz. bu sebeple dünkü yeni üye değil eski bir üyesin ve buda fake hesabın. bence böyle aksini iddaa eden varsa gelsin yazsın

Alıntıları Göster

Bak güzel kardeşim bak canım kardeşim!

Öncelikle sana hiç bir şey açıklamak zorunda değilim ama gel gelelim önceki yorumumu dahi okumamışsın.. diyorum ki başka forumda 2014 beri varım yani forum yapısını vs. İyi biliyorum. Kaldi ki bilgisayar mühendisiyim zaten teknolojiyi sürekli takip ediyorum forumları da hakeza. Beni hayatında ilk defa internet kullanan 13 yaşındaki çocuklarla karıştırdın belli ki. Neyse çok bile anlattım:)

Dediğim gibi isteyen istediği fiyatı yazar. Madenciler piyasayı bu hale getirdi suçlu biz değiliz bu kadar basit. Eminim kendin ekran kartını satsan hepimizden yüksek fiyat yazarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bak güzel kardeşim bak canım kardeşim!

Öncelikle sana hiç bir şey açıklamak zorunda değilim ama gel gelelim önceki yorumumu dahi okumamışsın.. diyorum ki başka forumda 2014 beri varım yani forum yapısını vs. İyi biliyorum. Kaldi ki bilgisayar mühendisiyim zaten teknolojiyi sürekli takip ediyorum forumları da hakeza. Beni hayatında ilk defa internet kullanan 13 yaşındaki çocuklarla karıştırdın belli ki. Neyse çok bile anlattım:)

Dediğim gibi isteyen istediği fiyatı yazar. Madenciler piyasayı bu hale getirdi suçlu biz değiliz bu kadar basit. Eminim kendin ekran kartını satsan hepimizden yüksek fiyat yazarsın

Alıntıları Göster

1.si kardeşin değilim 2.si samimiyetinin olmadığı tanımadığın insana bunu yazıyor olman herşeyi açıklar neyse herkes işine baksın dün üye olup bugün ahkam kesmesin

• quote:

1.si kardeşin değilim 2.si samimiyetinin olmadığı tanımadığın insana bunu yazıyor olman herşeyi açıklar neyse herkes işine baksın dün üye olup bugün ahkam kesmesin

Alıntıları Göster

hahaha nasılda sahiplenmiş forumu dün üye olanlar yazmasında bilmem ne....senin burada benden fazla zaman geçirmen bir şeyi değiştirmez kardeşim...işine bak şimdi. milletin satışını da baltalama

• quote:

hahaha nasılda sahiplenmiş forumu dün üye olanlar yazmasında bilmem ne....senin burada benden fazla zaman geçirmen bir şeyi değiştirmez kardeşim...işine bak şimdi. milletin satışını da baltalama

Alıntıları Göster

hala kardeşim diyor pm attım

• Mumi35 kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Isterseniz size ozel 11300lira yapabilirim. Mesaj atmaniz yeterli.

• Denemebirikiüç D kullanıcısına yanıt
    Tabi olur hocam siz üste 10000lira verin hatta bendeki rtx3060 ile takas yaparız güzel bir alışveriş olur bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.