Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık MSI GeForce RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB 6750TL

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mumi35
Fiyat az olmuş 10300lira yazmalıydınızİstediği fiyatı yazar kimse karışamaz;)
Millete salça olmayı bırakman lazım acilen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thermesİstediği fiyatı yazar kimse karışamaz;)
Millete salça olmayı bırakman lazım acilen.
Alıntıları Gösterdedi bugün açılmış alsatçılardan birinin fake hesabı
-
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-dedi bugün açılmış alsatçılardan birinin fake hesabı
Alıntıları Gösteraynen kardeşim al-satcıyım. gir technopat sosyal'e thermes ismini arat 2014'den beri üyeyim oraya. buraya ise kartı satmaya geldim ilk defa. hem al-satçı 7 ay kullanır mı kendi sisteminde?
yani ne güzel sallamasyon yorum yapmak bedava ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: thermesaynen kardeşim al-satcıyım. gir technopat sosyal'e thermes ismini arat 2014'den beri üyeyim oraya. buraya ise kartı satmaya geldim ilk defa. hem al-satçı 7 ay kullanır mı kendi sisteminde?
yani ne güzel sallamasyon yorum yapmak bedava ya
Alıntıları Gösterbiz daha dün buraya üye olmuş insanların bırak konuya yorum yazmayı ilanını yanlış yerlere açtığını iyi biliyoruz. bu sebeple dünkü yeni üye değil eski bir üyesin ve buda fake hesabın. bence böyle aksini iddaa eden varsa gelsin yazsın
-
madencilik gelirleri düşünce kartlar işe yaramaz hale geldi. tüh be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-biz daha dün buraya üye olmuş insanların bırak konuya yorum yazmayı ilanını yanlış yerlere açtığını iyi biliyoruz. bu sebeple dünkü yeni üye değil eski bir üyesin ve buda fake hesabın. bence böyle aksini iddaa eden varsa gelsin yazsın
Alıntıları GösterBak güzel kardeşim bak canım kardeşim!
Öncelikle sana hiç bir şey açıklamak zorunda değilim ama gel gelelim önceki yorumumu dahi okumamışsın.. diyorum ki başka forumda 2014 beri varım yani forum yapısını vs. İyi biliyorum. Kaldi ki bilgisayar mühendisiyim zaten teknolojiyi sürekli takip ediyorum forumları da hakeza. Beni hayatında ilk defa internet kullanan 13 yaşındaki çocuklarla karıştırdın belli ki. Neyse çok bile anlattım:)
Dediğim gibi isteyen istediği fiyatı yazar. Madenciler piyasayı bu hale getirdi suçlu biz değiliz bu kadar basit. Eminim kendin ekran kartını satsan hepimizden yüksek fiyat yazarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: thermesBak güzel kardeşim bak canım kardeşim!
Öncelikle sana hiç bir şey açıklamak zorunda değilim ama gel gelelim önceki yorumumu dahi okumamışsın.. diyorum ki başka forumda 2014 beri varım yani forum yapısını vs. İyi biliyorum. Kaldi ki bilgisayar mühendisiyim zaten teknolojiyi sürekli takip ediyorum forumları da hakeza. Beni hayatında ilk defa internet kullanan 13 yaşındaki çocuklarla karıştırdın belli ki. Neyse çok bile anlattım:)
Dediğim gibi isteyen istediği fiyatı yazar. Madenciler piyasayı bu hale getirdi suçlu biz değiliz bu kadar basit. Eminim kendin ekran kartını satsan hepimizden yüksek fiyat yazarsın
Alıntıları Göster1.si kardeşin değilim 2.si samimiyetinin olmadığı tanımadığın insana bunu yazıyor olman herşeyi açıklar neyse herkes işine baksın dün üye olup bugün ahkam kesmesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-1.si kardeşin değilim 2.si samimiyetinin olmadığı tanımadığın insana bunu yazıyor olman herşeyi açıklar neyse herkes işine baksın dün üye olup bugün ahkam kesmesin
Alıntıları Gösterhahaha nasılda sahiplenmiş forumu dün üye olanlar yazmasında bilmem ne....senin burada benden fazla zaman geçirmen bir şeyi değiştirmez kardeşim...işine bak şimdi. milletin satışını da baltalama
-
quote:
Orijinalden alıntı: thermeshahaha nasılda sahiplenmiş forumu dün üye olanlar yazmasında bilmem ne....senin burada benden fazla zaman geçirmen bir şeyi değiştirmez kardeşim...işine bak şimdi. milletin satışını da baltalama
Alıntıları Gösterhala kardeşim diyor pm attım
-
Merhabalar. Isterseniz size ozel 11300lira yapabilirim. Mesaj atmaniz yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fiyat az olmuş 10300lira yazmalıydınız
|
Tabi olur hocam siz üste 10000lira verin hatta bendeki rtx3060 ile takas yaparız güzel bir alışveriş olur bence
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X