Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] MSI B450M Mortar Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart KUTU+FATURA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] MSI B450M Mortar Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart KUTU+FATURA

Satılık MSI B450M Mortar Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart.

Anakartı satın alana KASA+AMD RYZEN stok işlemci fanını hediye veriyorum

Havayolunda pilot olarak çalışıyorum, Erenköy Marmaray durağına çok yakınım Erenköy'de elden teslim ve Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim.

TAKAS YOK

Komple yeni bilgisayar topladığım için satışta, AM5'e geçiş yaptım

Ürünün hiçbir sıkıntısı yok, her şey eksiksiz çalışıyor

Satın aldıktan sonra bilgisayarımı kurup kutusunu sakladım, tekrar aynı şekilde paketleyip gönderebilirim

Mesajları düzenli olarak kontrol ediyorum, kısa süre içerisinde dönüş yaparım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• tarafımdan alındı.

2014 Yili Referanslarım : // JwinR (1000 TL) monoblaine (3600 TL) kungfuiknow (65 TL), ZekErbek(210 TL), rockyrocky(180 TL), dezan (120 TL) Cose Turche (100 TL), Freeman (140 TL)i CrySiS_04 (450 TL), Tygris85(450 TL), tamerpiyade(400TL), Mehmet Baris (150 Tl) (230 TL), Tranz (630 TL)(150 TL), Rizeli55(20 TL), CoreXX (425 TL) Mene (370 TL) kannkii (180 TL) cathedral (1520 TL)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.