MPX220 ÖZELLİKLERİNİ ZATEN HERKES BİLİYOR AMA BEN YİNEDE YAZDIM TELEFON KUTUSU MEVCUTTUR KUSURU SADECE ARKA KAPAĞININ ÇENTİKLERİ KOPTU AMA KAPAK SAĞLAM BAŞKA BİR KUSURU YOK KULAKLIĞI ŞARJ ALETİ BAĞLANTI KBLOSU HERŞEYİ VAR FİAT : PAZARLIKSIZ 250 YTL 8 AY GARANTİSİ VARDIR
SAMSUNG E900 İSE 450 YTL BU TELEFONUN HİÇBİR KUSURU YOKTUR ÇİZİK BİLE YOK SAYILIR 23 AY GARANTİLİ TÜM SORULARINIZ CEVAPLANACAKTIR LÜTFEN PM MAİL veya mesaj ATIN asyaturk83@hotmail.com 05062346223
MPX220 Ağırlık: 110 gr Boyutlar: 100 x 48 x 24.3 mm Şebeke: 900 / 1800 / 1900 Ajanda: Var Alarm: Var Titreşim: Var Hesap Makinesi: Var Java Desteği: Var HandsFree (Eller Serbest): Var Resimli Telefon Defteri: Var Ses Kayıt: Var Ortam Sesleri Kayıt: Var Bas Konuş: Yok İşletim Sistemi: Microsoft SmartPhone 2003 Görüntülü Konuşma: Yok Güç Özellikleri Pil Türü: Li-Ion Pil Gücü: 1000 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS: Yok Bluetooth: Var Dahili Modem: Var GPRS: Class 8 EDGE: Yok E-mail Desteği: Var WAP: Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi): Var PC Senkronizasyonu: Var Kamera Özellikleri Entegre Kamera: Var Kamera Çözünürlüğü: 1.3 MP, 1280x960 Piksel, video, flash Kamera Zoom: 4x Video Kayıt: Var Sesli Video Kayıt: Var Video Oynatma: Var Eğlence MP3 Çalma: Var Radyo: Yok Zil Tipi: Polifonik , MP3 Oyun: Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası: 64 MB Telefon Rehberi Hafızası: 1000 Adet Arttırılabilir Hafıza: Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi: TFT Ekran Çözünürlüğü: 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü: 64K Renk Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.