Şimdi Ara

Satılık MPX 220 (Smartphone) GARANTİLİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık MPX 220 (Smartphone) GARANTİLİ !!!

Arkadaşlar telefon bu.Ağustosta alındı garantisi devam ediyor(20 ay var bitişine).Bayan kullanıcı meraktan alındı(ikinci telefon olarak)Laptop alınacak yerine(eğer p3 temiz laptop olursa takas edilir).Telefonu herkes biliyor.Windows Mobile İşletim sistemi(SP2003),Bluetooth,kızılötesi,kamera,mp3çalar herşeyi var.Orjinal kutusuyla(kulaklık,cd çıkan ne varsa)ve faturasıyla gönderilecektir.Birde 256 MB minisd card mevcut üzerinde.Teklif yazarsanız sevinirim.

NOT:fiyat araştırması yapmadım ama arkadaşların önerilerine uyuyorum.Zaten Telefon ve kart 800 milyona mal olmuştu.Şu an arkadaşlarında önerisiyle 500 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 30 Kasım 2005, 11:52:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 350 den fazla etmez öz ragmen çünkü ankarada 7610 nokia sıfır 500 ikinci el 400 motorolayı sen düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: recori

350 den fazla etmez öz ragmen çünkü ankarada 7610 nokia sıfır 500 ikinci el 400 motorolayı sen düşün

iyide sen bu cihazı 7610 ilemi kıyaslıyosın hayret bir şey

450 ytl civarı satarsın üstadım
  • bendeki telefona (mpx220) ikinci el telefon alan bayiler 325 verdi. kartsız ve garantisiz. yani Yurt dışı garantili.

350 yi biraz (?) aşar kısaca. almayı düşünüyorsan pazarlık etmeye çalış.

mpx220 7610 ile karşılaştırılacak bir telefon degil. 7610 en basiti işletim sisteminden kaybediyor...

Çok sınırlı bir işletim sistemi...
    pfofesyonel manada kullanacaksan mpx220 kat kat daha iyi... öyleki kıyas falan yapılmaz... ve mpx 220 sıfır genpa fiyatı şu an 688 ytl.

Luten aralarında uzaktan yakından alaka bulunmayan telefonlar arsında kıyas yapmayalım.

Lt.Havoc

(?) 475 ten aşağı gitmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Havoc -- 30 Kasım 2005, 11:20:45 >
  • arkadaşlar evet bu telefon nokianın çoğu modeliyle kıyaslanamaz.Aslında fiyat o kadar kötü diil ama pazarlık yapılması lazım
  • genpa da sıfırı

643 ytl havale ile

bence 450 falan yapması lazım

http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=61&sub_categoryid=601&grupid=60101&brandid=006
  • genpa hafıza kartı veriyormu?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam üstad.
    370 e bırakırsan tık para alırım.
    düşünürsen pm atabilirsin.
  • Ulaaa bu etsin etsin de max 420 etsin yuh walla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.