Şimdi Ara

SATILIK MP3 PLAYER 4GB CREATIVE MUVO2 SİYAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen ay satın aldığım 3yıllık garantisi devam eden creative muvo2 mp3 player ım satılıktır. cihaz temizdir. çok az kullanıldı zaten..üzerinde bozuk paradan mütevellit küçük çizikler mevcut..ama kanırtma izi değil tabi ki:D:D
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1488029

cihaz linkteki cihazın kendisidir. ilan bana aittir. gittigidiyorun komisyonundan ötürü öyle hemen al fiyatına sahiptir. cihaz 230 YTL ye satılıktır.yer:ankara. kargo:alıcı öder.pazarlıksız son fiyatıdır.

yanlış anlaşılabilecek detaylarıda aşağıda sıralıyorum..

kendi üzerinde radyosu yoktur. radyolu kulaklıkla radyo özelliği kazanmaktadır. ancak menüsünde radyo bölümü wardır istasyon hafızası gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz.(ben 1000tane şarkı içinde radyoya ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için bu modeli almıştım işin gerçeği.)

cihaz ankara-megavizyondan alınmıştır.

3 yıllık garantisi sürmektedir. faturası ve belgesi durmaktadır.

kutu ve içeriği eksiksizdir.mağazadan alacağınızla arasındaki tek fark üzerinde jelatini olmayışı ve ufak tefek çizikler oluşudur.

satış sebebim: bu cihazı arabada dinlemek üzere almıştım ancak kaset aparatıyla ses kalitesi 44khz den 22khz ye düşüyor ve bu bana pek yeterli gelmedi. aracıma mp3 çalabilen bir teyp taktırdım. onun parasını karşılamak maksadıyla satılıktır.

saygılarımla,ilgilenenler lütfen
    cantoklu@hotmail.com adresinden mail yoluyla ulaşınız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.