Şimdi Ara

satılık motorola v600 ( 5. indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen hemen kusursuz temiz kullanılmış bazı yüzeysel kaplamaları hafif deforme olmuş bir telefondur.telefon 1.5 yıl önce bir kez bozulmuştur. tamire gittikten sonra titreşimi çalışmaz hale gelmiştir. bunun dışında telefonun hiçbir elektronik arızası yoktur. Bataryası 6 ay önce değiştirilmiştir. Ürün Ankara kızılayda elden teslim edilecektir. Ankara dışına ise kargo ödemesi alıcıya ait olacak şekilde para banka hesabıma yatırıldıktan sonra ürün kargoya teslim edilecektir. istediğim fiyat 200 >> 185>>140>> 125 >> 100 >> 80tl dir.

GENEL
    2G Bant GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    BOYUT
    Telefon Tipi Kapaklı
    Ağırlık 115 g
    Telefon Boyutu 88 x 48 x 24 mm, 82 cc
    GÖRÜNTÜ
    Ekran Ölçüleri 176 x 220 piksel, 8 satır
    Renk Derinliği 65.536 renk
    Ekran Tipi TFT, 65K
    Harici Ekran: 96 x 32 piksel, 2 satır
    ZİL SESİ
    Titreşim Var
    Melodi Tipi Polifonik (24 kanal)
    MOTOMIXER: Remix yapılabilen MIDI zil yazılımı
    ÖZELLİKLER
    Bas-Konuş Var
    WAP Var
    Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, e-posta, hızlı mesajlaşma
    Oyun Var
    Kamera VGA, 640x480 piksel
    Renk Seçenekleri Gümüş
    HTML Tarayıcı Var
    Java Var
    PIM (Kişisel Bilgi Yönetimi) fonksiyonları
    Değiştirilebilir ön kapaklar
    HAFIZA
    Hafıza Kartı Yok
    Dahili Bellek 5 MB
    Telefon Rehberi Hafızası: 1000 giriş
    20 sesli arama kaydı
    VERİ TRANSFERİ
    GPRS Var
    HSCSD Yok
    EDGE Yok
    3G Yok
    WLAN Yok
    USB Var
    Kızılötesi Yok
    Bluetooth Var
    Pop Yok
    MULTİMEDYA
    MP3 Çalar Yok
    FM Radyo Yok
    PİL
    Pil Tipi İnce pil, Li-Ion 700 mAh (BLS8470)
    Bekleme Süresi Maksimum 160 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 5 saat
    EK ÖZELLİKLER
    Ses Kaydı Var
    Adres Defteri Var
    Alarm Var
    Ajanda Var
    Sesli Arama Var
    Eller Serbest Yok
    Saat Var
    T9: hızlı mesaj yazma sistemi
    Para birimi dönüştürücü
    Kronometre
    Hesap makinesi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 4 Şubat 2013; 8:39:38 >

Arkadaşlar ikinci el forumda sattığım her ürün dediğim gibidir. Satış yaptığım herkese, söylediğimin dışında bir ürün satmadım. Ben doğru yoluma devam ederim. Bu forumda aldığım bazı ürünlerden ve bazı insanların kötü niyetlerinden dolayı sorun yaşadığım için tepki göstererek forumu 1 yıl önce terk etmiştim. Bundan sonra, buraya elimde bulunan bazı ürünleri satmak için ara ara gireceğim.

• fiyat ucuk bu telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csms -- 11 Ocak 2013; 22:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar ikinci el forumda sattığım her ürün dediğim gibidir. Satış yaptığım herkese, söylediğimin dışında bir ürün satmadım. Ben doğru yoluma devam ederim. Bu forumda aldığım bazı ürünlerden ve bazı insanların kötü niyetlerinden dolayı sorun yaşadığım için tepki göstererek forumu 1 yıl önce terk etmiştim. Bundan sonra, buraya elimde bulunan bazı ürünleri satmak için ara ara gireceğim.
  • O fotolar ne öle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • 30 tl lik telefon değil hocam. bilip bilmeden konuşmayalım.
  • Bi 4 indirim daha yapman lazım satmak için :》

Alış veriş yaptıgım degerli arkadaşlar.

hannibal-chevanton-frarslan-orkan_pp.1-espana-woodnight-romantik83-sissil-kadiryildiz84-celchuk-t@rik-mago-cturna-teknoshop-mhdemir-suatkara-bitkinjön-MartNisan-inanmayan denesin-Çağrı-adalizebey-bugrascb-trusen-schavelle-el-muhaberat-Fatihli52-olli- mertcanylmaz-bestnewyorker-wolfdks-belalan52-hakuno-aRşİmET-alirbsh-selmanfindik-eralpt-hayati54-darkingfb-ssahin64-killerwhitewhale-byturkuaz-oldz-sadoistanbul-akyol85-[C_a_N_e_R]-iron99999-Armondia-ahmett78-10.Lincoln-deko1905-TheEvent-iMMiGr4nt-GuNSTuR-Broon-burakcardak-cstn-garuda- enemy34-_-CeZa-_ -Algenthor
  • 30 tl çok ucuz bu telefon için. 30tl ye satacağıma çöpe atarım daha iyi. Bu telefon hakkında düşünceniz yanlış. Çok alt modeli V200 bile 100 tl ye satılıyor. Bilmeden konuşmayalım ve yorum yapmayalım lütfen.
  • Hocam piyasa fiyatını söylüyorum sadece,kızmanıza gerek yok,
    ister çöpe atarsınız ister cebinize sokarsınız kimene!!!
    O fiyata gitmez bunu bilin...

hannibal-chevanton-frarslan-orkan_pp.1-espana-woodnight-romantik83-sissil-kadiryildiz84-celchuk-t@rik-mago-cturna-teknoshop-mhdemir-suatkara-bitkinjön-MartNisan-inanmayan denesin-Çağrı-adalizebey-bugrascb-trusen-schavelle-el-muhaberat-Fatihli52-olli- mertcanylmaz-bestnewyorker-wolfdks-belalan52-hakuno-aRşİmET-alirbsh-selmanfindik-eralpt-hayati54-darkingfb-ssahin64-killerwhitewhale-byturkuaz-oldz-sadoistanbul-akyol85-[C_a_N_e_R]-iron99999-Armondia-ahmett78-10.Lincoln-deko1905-TheEvent-iMMiGr4nt-GuNSTuR-Broon-burakcardak-cstn-garuda- enemy34-_-CeZa-_ -Algenthor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

Cokmu komik guluyosunuz bana sattiginiz N91 de
    wi-fi
    4 gb hafiza
    Bluetooth
    2mp kamera
    İnanilmaz muzik keyfi
    Metal kasa
    Radyo
    Vs vs vardi 90 liraya sattiniz utanmadan yanindada teknosada 89.95 liraya satilan sony kulakici kulaklik verdiniz yani kisacasi bu mororola ile n91 ayni ayarda hatta hello moto elle sayarsak onde fiyat uygun.
    Bospavır ibo

Orijinalden alıntı: Öztürk35

quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

Cokmu komik guluyosunuz bana sattiginiz N91 de
    wi-fi
    4 gb hafiza
    Bluetooth
    2mp kamera
    İnanilmaz muzik keyfi
    Metal kasa
    Radyo
    Vs vs vardi 90 liraya sattiniz utanmadan yanindada teknosada 89.95 liraya satilan sony kulakici kulaklik verdiniz yani kisacasi bu mororola ile n91 ayni ayarda hatta hello moto elle sayarsak onde fiyat uygun.
    Bospavır ibo

olum ovdun mu sovdun mu uykulu uykulu anlamadim ne dedigini ozet gec

edit:sizli bizli mi olduk simdi diegocuum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossPower -- 10 Şubat 2013; 22:14:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• La oqlum anlayisin
    qitmi iltifat ediyom hollandali erkekler gibi

Alış veriş yaptıgım degerli arkadaşlar.

• Bu ne böyle , bilerek konuşuyorum bu telefon ederi 30 tl taş patlasa 50 tlye birine kakalayabilirsin belki. 60-70 tlye v3i satıyo millet bu eşek kadar antenli telefonu kim ne yapsın senin sattığın fiyata bunu alıcağına üzerine 20 tl daha koyar v8 alır millet. ( senin derdin beni gerdiği için yorum yapmadım sadece telefonun ederini kabul etmediğin için yazdım sinir oldum çünkü istediğin fiyata sat tabi ama piyasa fiyatınıda kabul etmek zorundasın her yerde aynı fiyatken tutupta bilip bilmeden konuşmayın , bunun ederi 30 tl değil demen abes.)
    Merhaba,
    Arama geldiğinde ön halka ışıkları yanıyor mu?
    Pazarlık adettendir kabul ederseniz 70 TL'den satın alabilirim. @omen1710
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.