Şimdi Ara

SATILIK MOTOROLA E8 (KARGO DAHİL 100 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar zamanın efsane telefonu Motorola e8i ikinci hattımı kullanmak için sahibinden aracılığıyla satın almıştım ikinci hatta ihtiyacım kalmadığı için satışa çıkarmış bulunuyorum. Resimlerden görüldüğü üzere sahibi çok iyi bakamamış telefona . O yüzden fiyatı uygun tutuyorum pazarlık yapmazsanız sevinirim .Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur

FİYAT:100 TL (Kargo dahil)
    NOT:Telefonun yanında şarj aleti usb kablosu ve 2gb hafıza kartı verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 1 Temmuz 2012; 15:30:53 >

• PM
  • Resimleri goremiyorum sanirim ipadden girdigim icin. Pc ye gecince bakacagim tekrar cok istedigim bi cihazdi bir ihtimal alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Resimleri goremiyorum sanirim ipadden girdigim icin. Pc ye gecince bakacagim tekrar cok istedigim bi cihazdi bir ihtimal alabilirim

Beklerim
  • merhaba keşke durumu az daha iyi olsaydı istemeyerek söylüyorum fiyatta yardımcı olursanız almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilodon22__

merhaba keşke durumu az daha iyi olsaydı istemeyerek söylüyorum fiyatta yardımcı olursanız almayı düşünüyorum...

Kargo sizden olursa 80 tl yapabilirim en son hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.