Şimdi Ara

Satılık Motorola Atrix #125TL#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar hali hazırda kullanmış oldugum motorola atrix cep telefonunu satmak istiyorum. Cihazın bu kadar uygun fiyatlı olma nedeni birkaç sorunu olmasıdır. Kozmetik olarak resimlerde görüldüğü gibi çok temizdir. Ebay den arka kapağı yeni alınmıştır.

Sorunları:

Wireless ve Bluetooth çalışmamaktadır. Nadirde olsa çalışıyor. ( İçini açtım telefonun fakat herhangi bir sonuca ulaşamadığım için bu şekilde uzun zamandır kullanmaktayım.)
    Parmak izi okuyucusu çalışmamaktadır.
    Orjinal Motorola sarj cihazı olmadığı için Samsung sarj cihazıyla verilecektir. Batarya tam dolmakta ama atrix kronik sorunu ibre %90 göstermektedir. Şarjı 2 gün civarı gitmektedir.

Yukarda yazdığım sorunlar dışında herhangi bir problemi olmamakla beraber 3g veya edge üzerinden taş gibi çalışmaktadır.

Fiyat : 125TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Motorola Atrix #125TL# Satılık Motorola Atrix #125TL# Satılık Motorola Atrix #125TL# Satılık Motorola Atrix #125TL# Satılık Motorola Atrix #125TL#

• hocam garantiliyse keşke açmadan servise verseydin,değişim yapıyorlardı moto g ile
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Yok garantili değildi malesef 2. el almıştım bende. Ama ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
  • pm
  • freddysis kullanıcısına yanıt
    pm cevaplandı
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.