Kasanın Ölçüleri 67(Y)-44(B)-20(E) Kasada 6 x 5,25" ve 2 adet 3,5" dışarda olmak üzere toplam 10 adet 3,5" yuvası vardır. Kasanın PSU'nun üzerindeki fanların olduğu kısma 12lik radyatör sığmaktadır.
KASANIN İLK HALİ
Bu resimler modlanmamış hali ben aşağıdaki gibi modladım.
KASANIN SON HALİ:
Kasanın arka tarafında üste 2 adet 8cm fan takılıdır.
Bu resimleri çektikten sonra eklediğim için resimlerde gözükmeyen, Floopy'nin hemen altında ki 3.5" yuvaya USB + Ses Mic girişi taktım.
Kasayı alana sırf bu kasa için Firebaldan 20$'e aldığım 36" (90cm) uzunluğundaki özel VANTEC mavi yuvarlatılmış 1 adet IDE Ata 133 kablo da hediyedir. Bu kablo sıra dışı uzunluğu ve özel yumuşak kıvrılabilir yapısı ile Big Tower kasalar için özel üretimdir. Anakartların yanında verilen yada piyasada satılan 5YTL lik kablolara benzemez, bu kabloda işçilik 10 numaradır.
Kasayı alana, sırf bu kasa için aldığım 40cmx30cm kırmızı yapışkanlı kağıt. Kablo toplamak ve mod yaparken istediğiniz yerlere yapıştırmak için idealdir.
Kasada ki boya görüleceği gibi parlak oto boyadır (içi dahil). Yan cama da plexy takılmıştır. Oto sanayide ustaya kestirilip takılmıştır, profesyonel işidir. Tertemiz KIZ gibi kasadır
Fiyat 99 YTL Pazarlık payı azda olsa vardır...
Micro ATX, full onbord bir sisteme geçtiğim için satıyorum.
ANKARA da ve Eskişehirde elden teslim imkanı. Diğer illere güzelce paketlenip, kargo yada istenirse Otobüs ile gönderebilirim.
NOT: Modlanmamış gri haldeki resimler Anacon arkadaşımızın kasasına aittir (sharkatk mesajından alıntı yapılmıştır) ama bendeki kasada aynısıdır. Kırmızılı resimler ise Modlanmış son halinin resimleridir.
NOT 2: Resimde gözüken, Vantec HDD çekmecesi, DVD Yazıcı, CD yazıcı ve Güç kaynağı fiyata dahil değildir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.