Merhaba arkadaşlar eylül ayında toplamaya başladığım ve modladığım kasamı satmaya karar verdim.
Sistem bileşenleri şu şekilde; ASUS P5Q Deluxe Intel Q9550 E0 Revizyon Crucial Ballistix 800Mhz 2x2GB Palit 9800GX2 Samsung 500GB SATAII High Power 750W CM Cosmos S
Sıvı Soğutma parçaları; CPU Blok:Swiftech ApoGee GTZ VGA Blok: DD-9800GX2 Mosfetler:Teki Alphacool diğeri ise Türk yapımı Kuzey köprüsü:Bu da Emir'in yapmış olduğu Türk yapımı blok Güney Köprüsü: EK-ASUS NB/SB 1 - Acetal Pompa:Swiftech MCP355 Top:XSPC Laing DDC Top Radyatör: Alphacool NexXxoS Pro III - Rev. ve Alphacool NexXxoS Xtreme II Sıvı haznesi: EK-Multioption reservoir 250 Hortum: Feser UV Kırmızı Sıvı: Feser One UV Kırmızı Fanlar: Xigmatek XLF-F1253 x6 Rakor: Bitspower 3/8" - 1/2" x12 Fan kontrolcü: Scythe Kaze Master x2 LCD: Alphacool External LC-Display 240x128 Sharkon 2x 30cm UV ışık
Bu kasanın bana maliyeti 4300 TL den fazla oldu.Benim istediğim fiyat ise 3250 TL. Bu fiyatı çok fazla bulanlar olabilir.Aldığım tüm parçaların faturaları yada ödeme bilgileri mevcuttur.Ciddi alıcılara bana olan maliyetini ispatlayabilirim Türkiye'den alınan parçaların garantileri ve faturaları vardır.Diğer parçalar yurt dışından alındığı için garantileri yoktur.
Mod kısmında da belirtmiştim çok güzel bir kasa elinize saglık imkanım olsa almak isterdim evo lara karşı bi sevgim var
insan bu kasayı satmaya kıyamaz ya !!! o kadar uğraştınız hayırlı satışlar
Kardeşim hayırlı satışlar , ben bizzat gördüm mükemmel işçilik ve özenle mükemmel bir kasa mod yapmış Evolution arkadaşım.Güvenle alışveriş yapabileceğiniz son derece sağlam bir arkadaş , zaten referanslarından da belli
sadece kasayı satın almak istiyorum.acaba mümkün mü?
ben sadece sıvı haznesini almak istiyorum . mümkünmüdür acaba ?