Şimdi Ara

[SATILIK] Modem, Router, Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] Modem, Router, Access Point

Selamlar hayırlı günler. Kalan fazla parçaları satmayı düşünüyorum. Herhangi bir kırık,çıkık,darbe oluşmamıştır. Araştırdığım kadarıyla fiyatları uygun tutmaya çalıştım. İlk tercihim Yalova içi elden teslimat. Bunun haricinde önce havale olacak şekilde kabul edersiniz karşı ödemeli kargoyada verebilirim. Çevremdeki ulaşabileceğim kargo firmaları DHL, Yurtiçi, Aras, PTT. Küçük bir not herhangi bir kargo anlaşmam yok. Ticari amaçlı kullanmadığım için çok fazla bir referansım yok ancak aklına takılan arkadaşlar önceden sattığım sistemimin referanslarına ve yorumlarına bakabilirler. Paketleme konusunda içiniz rahat olsun. Balonlu naylon patpata iyice sarılarak gönderimi yapılacaktır. Param güvende teklif etmeyin lütfen.

TP-Link TL-WR840N 4 Port 300 Mbps Router

Kutu içeriğinde sadece cihaz var kablosunu bulamadım. Çalışır durumda herhangi bir sorunu yok. 

300 TL

TP-Link TL-WA701ND Access Point

Kutu içeriği tam, faturası yok. Çalışır durumda herhangi bir sorunu yok. 

300 TL

Asus DSL N-16 Modem

400 TL

TP-Link TL-WR702N-STB Router

250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.