Şimdi Ara

[SATILIK] mitoloji seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde ilya yayınlarının 11 kitaplık mitoloji serisi var.

vakitsizlikten birkaçını okuyabildim, diğerlerinin kapağını bile açmadım.

[SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti [SATILIK] mitoloji seti

230 tl'ye aldığım seti 100 tl'ye kargo da benden olacak şekilde satacağım.

pazarlık yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 21 Nisan 2014; 10:48:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

• takıp
    resim olaydı iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: whis

takıp
    resim olaydı iyi olurdu

hocam resmi en kısa zamanda yükleyeceğim

• resimler eklendi

• güncel

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akmar'da var bunlar hep yanlış hatırlamıyorsam eğer tanesi 5 liradan falan.
  • bu yayınevinin çevirisi kötü diye duydum alıcak arkadaşlar iyi araştırıp alsın
  • Ben de kötü olduğuna dair yorumlar gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Ben de kötü olduğuna dair yorumlar gördüm.

alan kişide dikkat etmemiş çeviriye dikkat etse kesinlikle almazdı çeviri çok kötüymüş
  • Okullarda stand kuruyo adamlar günde 1,30 tl ye 6 set diye gittik sorduk 800 liraya yakın bir şey söyledi eleman,ürperdim!

İnsan evladı 800 liraya var ya ben kitaplığıma bayram ettiririm.Sabahattin Ali,Tolstoy,Victor Hugo,Jack London,Jules Verne....varken tutup 800 liraya ne idüğü belirsiz kitaplar almam.
  • quote:

Okullarda stand kuruyo adamlar günde 1,30 tl ye 6 set diye gittik sorduk 800 liraya yakın bir şey söyledi eleman,ürperdim!

İnsan evladı 800 liraya var ya ben kitaplığıma bayram ettiririm.Sabahattin Ali,Tolstoy,Victor Hugo,Jack London,Jules Verne....varken tutup 800 liraya ne idüğü belirsiz kitaplar almam.

ayn bizim istanbul üniversitesi edebiyat fakültesindede açmış adamlar övüyor övüyor bitmiyor anlattıkları sonra yok istemiyorum dedim :) alan arkadaşlar oradaydı pişmandı ondan bende almadım :) aynen bende 800 tl ye internetten alışveriş yaparım kütüphanemi baştan aşağı yenilerim buarada sızın unü hangısı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uldız -- 28 Eylül 2013; 16:41:21 >
  • Bende ist.ünimerkez kampüsteyim.Adama sordu arkadaş daha burda mısınız diye sorduğumuz günün akşamı bitiriceklerini falan söylemişti üstünden 3 4 gün geçti hala duruyo standları av peşindeler...
  • quote:

Bende ist.ünimerkez kampüsteyim.Adama sordu arkadaş daha burda mısınız diye sorduğumuz günün akşamı bitiriceklerini falan söylemişti üstünden 3 4 gün geçti hala duruyo standları av peşindeler...

aynn bende sordum kampanya ne zaman bitcek diye bir gün sürüyor fln dedı ama 1 bucuk haftadır bızım unıde :)
  • güncel

• güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.