Şimdi Ara

Satılık Mini ITX PC - Parça Satışı Yapıldı / İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba;

Salonda TV ünitesinin altında kullandığım sistemi satıyorum. Sistemimde ekran kartı yoktur. Geçen ay içerisinde 1050 Ti ekran kartımı sattım ve yerine GTX 1060 ekran kartı almayı ya da AMD apu sistem toplamayı düşünüyordum.

Ancak nasıl olduğunu anlamadan XBOX One X satın aldım ve bilgisayar boşa çıktı.

Satışın öncelikle izmir içi ve elden satış şeklinde olmasını istemekteyim. Diğer türlü alışverişler için sadece yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak yollayabilirim. Zaten ufacık kasa çok fazla tutacağını sanmıyorum.

İzmir dışı alışverişlerde önce havale sonra kargo.

İşlemci : İntel i5 6500 işlemci - SATILDI
    Anakart : Asus Strix B250i - SATILDI
    Ram : Kignston HyperX 16 GB (8GB * 2) 2666 mhz ddr4 - SATILDI
    SSD : Galax 240GB m2 sata SSD - 325 TL
    Güç Kaynağı : Corsair SF-600 Modüler SFX - SATILDI
    Sıvı Soğutma: Cooler Master MAster Liquid Lite - SATILDI
    Kasa : Silverstone SG13 Mini itx - 200 TL

Toplam Fiyat : Parça satışı olduğu için toplam fiyatı kaldırdım, parça satışı için yazılı fiyatlar geçerlidir.

Ürünlerin faturaları ve garantileri ile ilgili olarak kısa açıklamalar;

işlemci: Aralık 2016 da Vatan Bilgisayardan alındı. Faturası benim adıma kayıtlı değildi, başka birinden takas ile almıştım.
    ilgiğiniz düz basit bir işlemci. Oyun performansı olarak tatmin edici. Original fanı hiç kullanılmadı.

Anakart : Ocak 2018 de nanokatalog.com dan alındı. Faturası ve garantisi var.
    Özellikle tercih ederek aldığım bir anakart. Üzerinde 2 adet m2 slotu var. birine yüksek performanslı nvme , diğerine de depo amaçlı düz m2 ssd takılarak kullanılabilir. Ayrıca üzerinde RGB ledler ve led bağlntı noktası var.

Bellekler : Aralık 2016 da teknobiyotik den alındı. Faturası vardır evde bir yerlerde.
    Ramlar anakarttan dolayı 2133 mhz olarak çalışmakta. Ama bu hızda zamanlamaları 12-14-14-28 şeklinde kullanarak birazda olsa hız eksikliğini telafi ettiğini düşünüyorum.

SSD: Aralık 2017 de n11.com üzerinden alındı. Faturası ve garantisi var.
    Bildiğiniz düz standart bir m2 ssd. herhangi bir sorun çıkarmadı. performanstan yana da bir eksiğini görmedim.

Güç Kaynağı: Forum üzerinden 2. el olarak aldım. yurtdışı ürün. faturası yok ama uluslar arası garantisi vardır diye düşünüyorum.
    Bu zamana kadar kullandığım en güzel PSU diyebilirim. Kasada normal boyda bir güç kaynağı kullanama imkanım olsa da ben bunu kullandım. Az ye kaplaması, işime yaramayan kabloların çıkartılması ve fanının durması en büyük artısı.

Sıvı Soğutma: Aralık 2017 de n11.com üzerinden alındı. Faturası ve garantisi var.
    İşini güzel yapan bir sıvı soğutma. Su pompasının ve fanının ayarını istediğim gibi yaptığımda çok çok sessiz bir sistemim oldu.

Kasa: Nereden aldığımı tam hatırlamıyorum ama faturasını evde bulabilirim. Galiba hepsiburada.com . Faturası ve garantisi var.
    Boyutları ufak olsa da perk çok ekran kartı ile sorunsuz kullanılan bir kasa. Kasanın önündeki ledleri söktüm. Yerine anakart üzerine bağlı olan ve AURA yazılımı ile kullanılan led şerit bağladım.

Satılık Mini ITX  PC - Parça Satışı Yapıldı  / İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 26 Ağustos 2018; 18:11:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.