Şimdi Ara

[SATILIK] Minecraft Premium Hesaplar (8TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Küçük kuzenlerime minecraftsatinal.com ve minecraftity.com üzerinden premium serverler de oynamaları için 15TL hesaplar almıştım. Skin ve isim değiştiremedikleri için tutturdular sıfır hesap alacağız diye. :) Hesaplarda uzun süredir boştaydı.

İsteyen arkadaşlara 8TL'den satıyorum. Hesaplara minecraft.net üzerinden girilmiyor. Skin, İsim, Profil bilgileri değiştirilmiyor. Uzun zamandır kullanıldı ve hiç banlanma gibi sorun yaşanmadı.

NOT: Ama bu banlanmayacağı anlamına gelmiyor. Hesaba gelebilecek durumlardan sorumlu ben değilim. 8TL alayım, premium gerekli her yerde kullanabileyim, idare ettiği kadar etsin diyorsanız tam size göre hesaplar. Tabi dediğim gibi hesaplara uzun zamandır bir şey olmadı. Yani belki senelerce kullanabilirsiniz. :)

Ödeme işlemi paypal üzerinden yapılacaktır. Mail adresinizi gönderdiğiniz takdirde sizden 8TL istenen bir mail yollayıp ödeme işlemi gerçekleşecek.

Bunlar hesaplara ait skinler ve isimleri. İçlerinden herhangi birini almak istediğiniz takdirde yorum olarak karakter ismini ve mail adresinizi gönderin.

[SATILIK] Minecraft Premium Hesaplar (8TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlytrabzonly -- 19 Şubat 2015; 21:16:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cracked hesaplar banlanmıyor diye biliyorum, sadece skin değiştirme vs. özelliği gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Day One

Cracked hesaplar banlanmıyor diye biliyorum, sadece skin değiştirme vs. özelliği gidiyor

Yani dediğim gibi 8 liraya Minecraft da Premium gerektiren her şeyi kullanmak isteyip, isim ve skin takıntısı olmayan arkadaşlar gönül rahatlığı alabilirler.

• SunGuardian satılmıştır arkadaşlar. Geriye kaldı 3 hesap. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlytrabzonly -- 1 Mart 2015; 14:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM21 STEAM GIFT %20
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.