Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK MICROSOFT WIRELESS HEADSET – KULAKLIK 3500 Satın Al 6 Aralık 2023 20:49 1 1 SATILIK MICROSOFT WIRELESS HEADSET – KULAKLIK 3500 Merhaba Arkadaşlar.Yaklaşık iki buçuk yıl önce Amazon’ dan aldığım, aldıktan sonra toplasanız 20 – 30 saat kullanmadığım kablosuz kulaklığımı satıyorum. Resimlerden de görüleceği üzere çok temiz durumda, hiçbir deformasyon dahi yok. Xbox Series X ile kullanmıştım. Hem Xbox’ a hem telefona aynı anda bağlanabiliyor. Ses kalitesi gayet iyi. Kutusu, kitapçıkları ve kablosu duruyor. İstanbul içi elden veya İstanbul dışı ödeme sonrası kargo ile gönderebilir kargoyu kendim karşılayabilirim. Fiyatı: 3500 .  Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Gaziosmanpaşa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Microsoft Wireless Headset Kulaklık SATILIK MICROSOFT WIRELESS HEADSET – KULAKLIK 3500 [SATILDI] SATILIK SAMSUNG Q800A 3.1.2 DOLBY ATMOS SOUNDBAR Hdmi to Audio Extractor, Ps5 ve Xbox SX optik çıkış adaptör.