Şimdi Ara

-SATILIK- MİCROSOFT KABLOSUZ KLAVYE-MOUSE SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ürünün garantisi 3 ay önce bitmiştir kullanım kılavuzu driver cd si mevcuttur kutu yok oyun için klavye almaya karar verdiğimden satıyorum çok rahat gösterişli bir üründür

kendi resmi;

-SATILIK- MİCROSOFT KABLOSUZ KLAVYE-MOUSE SET

klavyede bilek kısmına denk gelen yumuşak doku sayesinde el ve bilek ağrılarınız minimum seviyeye iner herhangi bir sorun mevcut değildir

oyun oynamak için kesinlikle tavsiye etmem bazı oyunlarda takılma problemi yaşıyorum garantisi varken gönderdiğimde microsoftun bu problemi arıza olarak kabul etmediğini öğrendim ve yaptığım araştırmalar sonunda bu modellerin tamamına yakınında aynı problemin var olduğunu öğrendim alacak arkadaş bunu bilsin

satış fiyatım: 30 liradır
    takas yok
    kargo ücreti alıcıya aittir kutu mevcut değildir fakat itina ile paketlenecektir

HAYIRLI İŞLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• FİYAT COK UCUZ VEDE MÜKEMMEL BİR FİYAT BENDE KULLANIYORUM BU ÜRÜNÜ AYRI ZAMANDA ÜRÜNLERİN YEDEK PARCA VEDE TAKIM OLARAKTA SATISINI YAPIYORUM BENCE FİYAT COK CAZİP ALAN ARKADASA HAYIRLI OLSUN SANADA HAYIRLI SATIŞLAR kardeş
  • teşekkür ederim..
  • set tahir40 nickli arkadaşımıza satıldı hayırlı olsun..
  • Sağolasın. Ürünü teslim aldım, güzel temiz... Başka alışverişlerde görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Sağolasın. Ürünü teslim aldım, güzel temiz... Başka alışverişlerde görüşmek üzere...

siz de sağolun umarım başka alışverişlerimiz olur..
  • güzel set miş kaçırdık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.