Şimdi Ara

SATILIK Macbook 7.1 Unibody Beyaz 2010 Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows bir bilgisayarla takas ile elime gecmis Apple Macbook 7.1 Unibody dizustu bilgisayarimi satmaktayim. Urun Norvec'den gelmedir. Dolayisiyla Norvec klavyesi vardir. Ram'i 1 + 1 GB dan 4+1 = 5 gb a cikarilmistir.Her zaman evde kullanilmis bir bilgisayardir.Donanimsal ve goruntu acisindan bazi kusurlari vardir. Resimlerde de gorulecegi gibi bir usb yuvasi kiriktir ve uzerinda catlak olusmustur.Bilgisayar benim elime gectigi zaman usb kirik haldeydi. Diger usb yuvasi calismaktadir.Kullanimi etkileyen bir sey degildir. Bunun disinda uzerinde kullanima bagli kucuk cizikler vardir. Bunlar derin cizik degildir. Resimlerde oldugunca yakindan cekmeye calistim.Web kamerasi sadece Windows'ta calismaktadir.Mac OSX de neden calismadigini anlayamadim. .Bataryasi 500 dongudedir. Uzerinde en son surum olan Mac OS X Lion 10.7.4 bulunmaktadir.Ayrica Windows 7 Ultimate kuruludur. Alt kapagi sifiriyla degistirilmistir.Alt kapakta herhangi bir cizik yoktur. Orjinal sarj aletinde temazsizlik basladigi icin 60 lira verip yan sanayi almak zorunda kaldim. Herhangi bir sikinti olursa satici yeni adaptor verecegini soyledi. Bunun disinda donaniminda herhangi bir sorun yoktur.

Bilgisayarın Özellikleri

İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz P8600
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce 320M
    Ram: 4+1 = 5 GB DDR3 1333 Mhz
    Sabit disk: 250 GB Hitachi 5400 rpm Sata2
    Ekran: 13.3 inç led ekran

Fiyat: 1050 tl

Resimleri

http://imageshack.us/g/528/dsc0124rd.jpg/
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.