Şimdi Ara

[SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartımı yenilediğim için eskisini satıyorum . Garantisi bitmiş olması gerekiyor.
    Sorunsuz çalışan sistemden sökülmüştür . Aynası ve 2. pci-exp slotundaki aparatı kullanım klavuzu ile kutulanıp adresinize kargolanacaktır.
    Kargo alıcı ödemeli gönderilicektir. İster kapıda ödeme ister sanalpaz. ilan açıla bilir. Komisyon alıcıya ayittir.

@MerTurkizM Arkadaşımıza SATILMIŞTIR

[SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu)
    Temsili Resimdir.

[SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu)
     [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu) [SATILIK ] M4A89GTD PRO/USB3 (Fx İşlemcilerle Uyumlu)
    Kendi Resmidir.

Teknik Özellikler

CPU
    AMD Socket AM3 ;Phenom™II /Athlon™II /Sempron™ 100 Series Processors
    FX-4100(FD4100WMW4KGU),3.6GHz,4C,95W,rev.B2G,AM3+
    FX-4170(FD4170FRW4KGU),4.2GHz,4C,125W,rev.B2G,AM3+
    FX-6100(FD6100WMW6KGU),3.3GHz,6C,95W,rev.B2G,AM3+
    FX-8100(FD8100WMW8KGU),2.8GHz,8C,95W,rev.B2G,AM3+
    FX-8120(FD8120FRW8KGU),3.1GHz,8C,125W,rev.B2G,AM3+
    FX-8120(FD8120WMW8KGU),3.1GHz,8C,95W,rev.B2G,AM3+

AMD 140W CPU Support
    AMD Cool 'n' Quiet™ Technology
    Supports 45nm CPU
    Chipset
    AMD 890GX/SB850
    System Bus
    Up to 5200 MT/s ; HyperTransport™ 3.0
    Memory
    4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2000(O.C.)/1333/1066 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
    Dual Channel memory architecture
    *AMD AM3 100 and 200 series CPU support up to DDR3 1066MHz
    **Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.
    ***Refer towww.asus.com for the memory QVL (Qualified Vendors Lists).
    Expansion Slots
    2 x PCIe 2.0 x16 support ATI CrossFireX™ technology(@dual x8 speed)
    1 x PCIe 2.0 x4
    1 x PCIe 2.0 x1
    2 x PCI
    VGA
    Integrated ATI Radeon™ HD 4290 GPU
    Multi-VGA output support: HDMI, DVI-D and RGB ports
    Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 (1080P)
    Supports DVI with max. resolution 2560x1600 @60Hz
    Supports RGB with max. resolution 2560x1440 @75Hz
    Support H.264, VC-1, MPEG-2, DirectX10.1 and OpenGL2.0
    Support Shader Model 4.1, Universal Video Decoder (UVD) 2.0
    Max. UMA Memory Size: 512 MB
    128MB DDR3 1333 sideport memory support
    Hybrid CrossFireX support
    Storage
    SB850 Chipset
    6 xSATA 6.0 Gb/s ports Support RAID 0,1,5,10
    JMicron® JMB361 PATA and SATA controller
    1 xUltraDMA 133/100 for up to 2 PATA devices
    1 xExternal Power eSATA 3.0Gb/s port
    LAN
    Realtek® 8111E Gigabit LAN controller featuring AI NET2
    Audio
    ALC 892 8-Channel High Definition Audio CODEC
    - BD Audio Layer Content Protection
    - Support 192khz/24bit True BD Lossless Sound
    - DTS Surround Sensation UltraPC
    - Supports Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking
    - Optical S/PDIF Out ports at back I/O
    - ASUS Noise Filter
    IEEE 1394
    VIA® 6308P controller supports 2 x 1394a port(s) (1 at mid-board; 1 at back panel)
    USB
    12 x USB 2.0 ports (8 ports at mid-board, 4 ports at back panel)
    2 x USB 3.0 ports (2 ports at back panel)
    ASUS Unique Features
    ASUS Xtreme Design
    ASUS Hybrid Processor -- TurboV EVO
    - Turbo Unlocker, Auto Tuning, TurboV, CPU Level UP and GPU Boost
    ASUS Hybrid Switch
    - Core Unlocker
    - Turbo Key II
    ASUS Hybrid OS -- Express Gate
    ASUS Power Solutions

- 8+2 Phase Power Design
    - ASUS EPU
    ASUS Exclusive Features
    - MemOK!
    ASUS Quiet Thermal Solution
    - ASUS Fanless Design: Heat pipe solution
    - ASUS Fan Xpert
    ASUS EZ DIY
    - ASUS Q-DIMM
    - ASUS O.C. Profile
    - ASUS CrashFree BIOS 3
    - ASUS EZ Flash 2
    - ASUS MyLogo 2
    - Percision Tweaker 3
    - Multi-language BIOS
    Overclocking Features
    Precision Tweaker 3
    - vCore: Adjustable CPU voltage at 0.003125V increment
    - vDDNB: Adjustable CPU NB voltage at 0.003125V increment
    - vCPU PLL: Adjustable CPU_PLL voltage at 0.00625V increment
    - vHT bus: Adjustable PCH voltage at 0.00625V increment
    - vDRAM Bus: Adjustable DRAM voltage at 0.00625V increment
    - iChipset: Adjustable iChipset voltage at 0.00625V increment
    SFS (Stepless Frequency Selection)
    - PCI Express frequency tuning from 100MHz up to 150MHz at 1MHz increment
    - Internal Base Clock tuning from 100MHz up to 600MHz at 1MHz increment
    Overclocking Protection
    - ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
    Back Panel I/O Ports
    1 x DVI
    1 x D-Sub
    1 x HDMI
    1 x S/PDIF Out (Optical)
    1 x IEEE 1394a
    1 x LAN(RJ45) port
    8 -Channel Audio I/O
    1 x PS/2 Keyboard (Purple)
    1 x Power eSATA
    4 x USB 2.0/1.1 ports
    2 x USB 3.0 ports
    Internal I/O Connectors
    4 x USB connectors support additional 8 USB ports
    1 x IDE connector
    1 x IEEE 1394a connector
    1 x CPU Fan connector
    1 x Power Fan connector
    6 x SATA 6Gb/s connectors
    1 x Chassis Fan connector (4-pin)
    1 x Chassis Fan connector (3-pin)
    1 x S/PDIF Out Header
    1 x Core Unlocker Switch
    1 x Turbo Key II Switch
    1 x MemOK! Button
    Front panel audio connector
    1 x COM connector
    1 x Clear CMOS jumper
    1 x 24-pin ATX Power connector
    1 x 8-pin ATX 12V Power connector
    System Panel
    BIOS
    16 Mb Flash ROM , SPI, AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.5, ACPI 2.0a, Multi-language BIOS, ASUS EZ Flash 2, ASUS CrashFree BIOS 3
    Manageability
    WfM 2.0,DMI 2.0,WOL by PME,WOR by PME,PXE
    Accessories
    1 x Ultra DMA 133/100 cable
    2 x Serial ATA 3.0Gb/s cables
    2 x Serial ATA 6.0Gb/s cables
    1 x Q-Shield
    1 x VGA Switch card
    2 in 1 Q-connector (USB, System panel; Retail version only)
    User's manual
    Support Disc
    Drivers
    Anti-virus software (OEM version)
    ASUS Update
    ASUS Utilities
    Form Factor
    ATX Form Factor
    12 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x24.4 cm )

Ayrıntılı Bilgi İçin TIKLAYIN
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzM!CaN -- 30 Ağustos 2013; 21:58:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• amd fx 6300 yazmiyor? onuda destekliormu acaba? elden alabilirim
  • Desteklenen işlemciler yukarıda yazılı olanlar dışındaki Fx işlemciler için kesin birşey diyemicem .

• forumda 8350 takıp kullanan varmış... başka bir asus 890g modeli ilanında belirtilmiş bu husus sitede araştırma yapıp doğruluğunu test edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

forumda 8350 takıp kullanan varmış... başka bir asus 890g modeli ilanında belirtilmiş bu husus sitede araştırma yapıp doğruluğunu test edebilirsiniz.

Doğrudur kullanan olup olmadığını bilmiyorum . Çalıştırır diyemedim bende Fx işlemci yok deneme imkanım olmadı . Sitesindede yazdığım işlemcileri desteklediği bilgisini verebilirim . Mantıken çalıştırması gerektiğini bende düşünüyorum . i

• bu kart şimdiye dek kullandığım en deli karttı..harbiden karttır..fx serisinide açar.2.nesil fx leri bende bilmiyorum..ama kısaca bu kart işlemcinizin, raminizin, ekran kartınızın tüm limitlerini kullanabilir.yapamayacağı şey yok gibidir..bu kart ancak ''at sahibinin altında kişner'' kişilerine uygundur...
    özellikleri saymakla bitmez...phenomcular bu kart sizin için ''top'' en üst düzey

ben bu kartla phenom ıı x4 965 fx 4100 ve fx 6100 kullandım..mantık yürütürsem 2. nesil fx leride çalıştırması gerekecek...

not: 2. nesil fx ler için garanti vermiyor.sadece tahminimi söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

bu kart şimdiye dek kullandığım en deli karttı..harbiden karttır..fx serisinide açar.2.nesil fx leri bende bilmiyorum..ama kısaca bu kart işlemcinizin, raminizin, ekran kartınızın tüm limitlerini kullanabilir.yapamayacağı şey yok gibidir..bu kart ancak ''at sahibinin altında kişner'' kişilerine uygundur...
    özellikleri saymakla bitmez...phenomcular bu kart sizin için ''top'' en üst düzey

ben bu kartla phenom ıı x4 965 fx 4100 ve fx 6100 kullandım..mantık yürütürsem 2. nesil fx leride çalıştırması gerekecek...

Harfi harfine katılıyorum . Benim de hiç bir sorunum olmadı . Başka bir karta heves ediyordum bir anlık gaz ile aldım ürünü bu kartımda boşa çıktı .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

quote:

bu kart şimdiye dek kullandığım en deli karttı..harbiden karttır..fx serisinide açar.2.nesil fx leri bende bilmiyorum..ama kısaca bu kart işlemcinizin, raminizin, ekran kartınızın tüm limitlerini kullanabilir.yapamayacağı şey yok gibidir..bu kart ancak ''at sahibinin altında kişner'' kişilerine uygundur...

Harfi harfine katılıyorum . Benim de hiç bir sorunum olmadı . Başka bir karta heves ediyordum bir anlık gaz ile aldım ürünü bu kartımda boşa çıktı .

bu board hala satılmadımı ?
    nasıl oluyorda iyi kartlar satılımıyorda en dandik kartlar satılıyor hala anlayamadım.

• quote:

quote:

quote:

nasıl oluyorda iyi kartlar satılımıyorda en dandik kartlar satılıyor hala anlayamadım.

Ben aldım hocam da ödeme yönteminde sıkıntı çekiyoruz nesine.com'u kabul etse ikimiz açısından da en iyisi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

quote:

quote:

quote:

Ben aldım hocam da ödeme yönteminde sıkıntı çekiyoruz nesine.com'u kabul etse ikimiz açısından da en iyisi olacak

üzerinde çalışıyoruz :) hayırlısı ile başarabilrsek alacak arkadaş.

• Evet sonunda nesine.com üzerinden hallettik olayı.Valla sizde alışverişlerinizi burası üzerinden yapın 0 komisyon hızlı ödeme
  • İNşallah elimize paramızı bi alalım da Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.

• quote:

İNşallah elimize paramızı bi alalım da Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.

..nasıl yani nesine.com dan nasıl yapılıyor..buda yenimi çıktı...ben iyice ihtiyarladım..gençlerin işine akıl sır ermiyor...aydınlatın benide....pm atıın bu sayfada yazın ama anlatın.merak ettim şimdi...
    BU ARADA HER İKİ TARAFADA HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
  • quote:

quote:

..nasıl yani nesine.com dan nasıl yapılıyor..buda yenimi çıktı...ben iyice ihtiyarladım..gençlerin işine akıl sır ermiyor...aydınlatın benide....pm atıın bu sayfada yazın ama anlatın.merak ettim şimdi...

Hocam şimdi nesine anlaşmalı bankalardan(ziraat,halk vs)para yatırırken komisyon almıyor.İddaa oynanmasını artırmak için.Haliyle ben arkadaşın nesine.com hesabına komisyonsuz olarak paramı yatırıyorum.Para onun anında hesabına geçiyor.Sonra o da nesine.com'daki parasını çekme talebinde bulunuyor ve para genellikle anında banka hesabına geçiyor.Sonuçta hem hızlı hem komisyonsuz hızlı bir ödeme şekli

• Evet dünkü para hesabıma geçmiş bu gün birazdan kargoyuda cıkarırım . Yeni bir yol daha öğrenmiş olduk :) 0 komisyonile havale eft

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

quote:

quote:

Hocam şimdi nesine anlaşmalı bankalardan(ziraat,halk vs)para yatırırken komisyon almıyor.İddaa oynanmasını artırmak için.Haliyle ben arkadaşın nesine.com hesabına komisyonsuz olarak paramı yatırıyorum.Para onun anında hesabına geçiyor.Sonra o da nesine.com'daki parasını çekme talebinde bulunuyor ve para genellikle anında banka hesabına geçiyor.Sonuçta hem hızlı hem komisyonsuz hızlı bir ödeme şekli

siz gençlikten korkulur valla..neredende aklınıza gelir..helal olsun , ne diyeyim....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.