Şimdi Ara

Satilik M-AUDIO FireWire Solo PROF. SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Urun ikinci eldir. Kesinlikle problemsiz calismaktadir. Kendim kayit amacli kullanmaktaydim yukseltmek amaciyla satiyorum.

Ankara ici satin almak isteyenler gelip test edip satin alabilir. Bunun disinda sehir disi icin komisyonu alici karsilamak sartiyla GG veya sanalpazar ilan acabilirim.

Istedigim fiyat 250 TL dir.

Urunun sifiri compelde 570 TL dir.

ÖZELLİKLER
    Toplam I/O: 6x4
    Aynı anda I/O: 4x4
    24-bit/96kHz
    Ön-panel mikrofon girişi (XLR) ile birlikte:
    • 48V phantom
    • Kazanç kontrolü
    • Clip LED
    Ön-panel gitar girişi (1/4” TRS balanssız) ile birlikte:
    • Kazanç kontrolü
    • Clip LED
    Arka panelde 2 line giriş (1/4” TRS balanssız)
    Ön paneldeki switch ile ön veya arka girişlerin seçilmesi
    2 line çıkış (1/4” TRS balanslı)
    S/PDIF dijital I/O (RCA coax), AC-3/DTS surround (pass-through)
    Stereo kulaklık çıkışı (1/4” TRS)
    Analog çıkışlar ve kulaklık için seviye kontrolü
    Sıfıra yakın zero latency monitoring
    İki adet firewire portu
    Firewire port beslemeli (4-pin FW PC'ler için gereken +12VDC adaptör dahildir)
    ASIO2, WDM, GSIF2, MME ve Core Audio desteği
    Rack-mount için metal şase
    Mac ve Windows uyumlu
    Firewire kablosu dahil

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Örnekleme: 44.1, 48, 88.2, 96kHz
    Bit derinliği: 24-bit
    Line girişler
    Maksimum giriş: +2.2dBV (1.3Vrms)
    Sinyal/gürültü oranı: -102dB @ 48kHz (A-weighted)
    Dinamik alan: 102dB @ 48kHz (A-weighted)
    THD + N: 0.0061% (-84dB), 1kHz, -1dBFS @ 48kHz
    Frekans cevabı: +/-0.2dB, 20Hz ila 20kHz @ 48kHz
    Crosstalk: -116dB, 1kHz
    Empedans: 14 k Ohm

Mikrofon girişi
    Mevcut kazanç: 40dB
    Giriş aralığı: -42 ila -2dBu (0.01 ila 0.6Vrms)
    Sinyal/gürültü oranı (min kazanç): -101dB @ 48kHz (A-weighted)
    Dinamik alan (min kazanç): 101dB @ 48kHz (A-weighted)
    THD+N (min kazanç): 0.0049% (-86dB), 1kHz, -1dBFS @ 48kHz
    Frekans cevabı (min kazanç): +/-0.25dB, 20Hz ila 20kHz @ 48kHz
    Empedans: 1.5 k Ohm

Enstrüman giriş
    Available gain: 40dB
    Giriş aralığı: -28 ila +12dBV (0.04 ila 4.0Vrms)
    Sinyal/gürültü oranı (min kazanç): -101dB @ 48kHz (A-weighted)
    Dinamik alan (min kazanç): 101dB @ 48kHz (A-weighted)
    THD+N (min kazanç): 0.0079% (-82dB), 1kHz, -1dBFS @ 48kHz
    Frekans cevabı (min kazanç): +/-0.25dB, 20Hz ila 20kHz @ 48kHz
    Empedans: 270 k Ohm

Line girişler
    Maksimum çıkış (balanslı): +10.2dBu (2.5Vrms)
    Maksimum çıkış (balanssız): +2.0dBV (1.26Vrms)
    Sinyal/gürültü oranı: -107dB @ 48kHz (A-weighted)
    Dinamik alan: 107dB @ 48kHz (A-weighted)
    THD + N: 0.0024% (-92.5 dB), 1kHz, -1dBFS @ 48kHz
    Crosstalk: -118dB, 1kHz
    Empedans (balanslı): 300 Ohm
    Empedans (balanssız): 150 Ohm

Kulaklık çıkışları
    Maksimum çıkış: -2.0dBV (0.8Vrms) > 32 Ohm
    Sinyal/gürültü oranı: -106dB @ 48kHz (A-weighted)
    Dinamik alan: 105dB @ 48kHz (A-weighted)
    Crosstalk: -86dB, 1kHz
    Çıkış empedansı: 75 Ohm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• PARAMI IADE ETMENI BEKLIYORUM
  • Size Kaan bey tarafından bugün telefon ile bilgi verilmiştir. Lütfen , mesajınızı kaldırınız zira bahsettiğiniz konu ile ilanda ki ürünün uzaktan yakından bir alakası bulunmamaktadır.
  • @OVERCLOCK19
    Beyefendi , bir üst mesajım da ne anlatmaya çalıştığımı anladınızmı ? Özel mesaj diye bir şey var. Atarsınız ilgilenilir. Bunun yeri burası değil, öte yandan farklı şekilde anlaşılabilir.

Size geri dönüş yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyManager -- 3 Ekim 2012; 19:03:08 >
  • kaan bey bana geri dönüş falan yapılmadı sizden 1 adet i5 2400 cpu ve 4gb ddram3 kingstom ram aldım 280tl gönderdim cpu doğru geldi fakat ram 1gb sizi kargodan aradım yanlışlık olmuş dediniz 1gb de sizde dursun 4gb ddram3 göndercem dediniz özel mesaj attım sabah telefonda görüştük rami gönderince haber verecektiniz 2 gündür bi icraat yok göndermiyeceksiz göndermiyorum diyin bende zehir zıkkım olsun diyim bitsin bu iş böyle esnaflık olmaz
    aldığıma alacağıma pişman oldum
  • Ne sabırsız cıktın arkadasım sen, urunu gonderdım ve sırf benden haber alamadın dıye boyle konusamazsın. sen ılk kargodada boyle luzumsuzluklar yaptın. urunun kargo kagıdı su an elındedır ve ılk seferde tez canlılık yaptıgının farkındasındır sanırım. Sabret sankı haftalar gecmıs gıbı konusma.
  • hala gelen giden bişey yok gönderdiysen hangi kargoya verdin takip numarası ne hiçbişey yok gönderdiğini isbatla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart aradığım özelliklerde sanırım da konu altındaki geçen muhabbeti pek anlayamadım
  • BU VATANDAŞ SAHTEKAR 30TL YE TAMAH EDİYOR YANLIŞ ÜRÜN GÖNDERİYOR RAMİ GÖNDERİNCEYE KADAR BÜTÜN MESAJLARINI BALTALIYACAĞIM KENDİNİ GÖRÜNMEZ YAPMAKLA SAKLAYAMAZSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatrhymer

Ne sabırsız cıktın arkadasım sen, urunu gonderdım ve sırf benden haber alamadın dıye boyle konusamazsın. sen ılk kargodada boyle luzumsuzluklar yaptın. urunun kargo kagıdı su an elındedır ve ılk seferde tez canlılık yaptıgının farkındasındır sanırım. Sabret sankı haftalar gecmıs gıbı konusma.

bunu yazan sizsiniz ne kadar pişkinsiniz gönderdiğiniz özel mesajlar duruyor isterseniz buraya kopyalayım senin gibiler yüzünden forumda kimsenin birbirine güveni kalmadı yazıklar olsun 30tl seni zengin edecek sanki ben senin yalan söylemene kızıyorum 1 haftadır gönderceksin. 3o tl seni zengin ettimi beni fakir etmedi zehir zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıkar inşaalh burdundan fitil fitil gelsin seni allaha havale ediyorum hoş senin alah inancında yoktur olsa böyle yapmazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERCLOCK19 -- 8 Ekim 2012; 18:41:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCK19

quote:

Orijinalden alıntı: chatrhymer

Ne sabırsız cıktın arkadasım sen, urunu gonderdım ve sırf benden haber alamadın dıye boyle konusamazsın. sen ılk kargodada boyle luzumsuzluklar yaptın. urunun kargo kagıdı su an elındedır ve ılk seferde tez canlılık yaptıgının farkındasındır sanırım. Sabret sankı haftalar gecmıs gıbı konusma.

bunu yazan sizsiniz ne kadar pişkinsiniz gönderdiğiniz özel mesajlar duruyor isterseniz buraya kopyalayım senin gibiler yüzünden forumda kimsenin birbirine güveni kalmadı yazıklar olsun 30tl seni zengin edecek sanki ben senin yalan söylemene kızıyorum 1 haftadır gönderceksin. 3o tl seni zengin ettimi beni fakir etmedi zehir zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıkar inşaalh burdundan fitil fitil gelsin seni allaha havale ediyorum hoş senin alah inancında yoktur olsa böyle yapmazdın

ya kardeşim dır dır etme yolla hesap numaranı. o gelen kargoyuda , o fazla ramıde al sat ılac parası yap lanet olsun ne bıcım ınsansın agzımı bozdurcaksın ılla

• senin gibi sahtekardan insanlık dersi alacak değilim 4gb yerine 1gb ram gönderen sensin kargodan aradığımda ram sizde kalsın yanlışlık olmuş size 4gb ram gönderiyorum kargosunuda ben öiyecem dediniz 1haftadır gelmediği gibi herseferinde gönderiyorum diyip göndermeyende sizsiniz 1gb raminizi gönderiyorum
    ayrıca hesap numaram sizde var havale yaptım sizden ne para nede ram gelecek bunuda biliyorum adresinizi veriyim beşpara etmez 1gb raminizi size gönderiyim.
    ayrıca senin sadakana ihtiyacım yok gönder ramimi bitsin bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERCLOCK19 -- 9 Ekim 2012; 8:56:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.