Şimdi Ara

SATILIK LVL 55 RANGER ASMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KROMEDE SERVERİNDA LVL 55 RANGER SATMAKTAYIM ARKDAŞLAR
    KARAKTERDE 2 ADET ETHERNAL AP YÜZÜK - ETHERNAL AP BELT - LVL 55 AP KOLYE - LVL 50 AP KÜPELERİ VE BESMUNDİR RANGER HARPİN BULUNMAKTADIR.
    KIYAFETLERİ +10 LVL 50 AP SETİ MEVCUTTUR FENRİS SETİDE BULUNMAKTADIR.
    SİLAHI ŞU ANDA +3 STORMWİNG'S BOW ALTINDA LVL 50 AP SİLAHI VE SİLENCE GS MEVCUTTUR.
    +10 FENRİS BOW ALTINA LVL 50 AP TAKILIDIR.:(PARALİZE GS)
    110K AP Sİ VE57 TANE MADALYASI MEVCUTTUR AYRICA TOKENLARIDA MEVCUTTUR.
    KARAKTERDE 36K İNSİGNİA MEDAL MEVCUTTUR.
    ACHEMY VE COOKİNG EXPERTTİR. İSTENİLEN HER TÜRLÜ YEMEK POT VE SCROLL YAPILABİLİR.
    YERDEN VE HAVADAN TOPLAMALARI GELİŞTİRİLMİŞTİR. PARA KASILMASI KOLAY Bİ KARAKTERDİR.

NOT: KARAKTERİ BENDE BİR BAŞKASINDAN ALDIM UNİC ID MEVCUT DEĞİLDİR. DİĞER BÜTÜN BİLGİLERİ MEVCUTTUR.
    KARAKTER HERHANGİ BİR HİLE İŞİNE BULAŞMAMIŞTIR. 2 AY OYNAMA SÜRESİ MEVCUTTUR.
    ALMAK İSTEYEN ARKDAŞA İSTEDİĞİ SERVER A TRANSFER EDİP VEREBİLİRİM.

FİYATI :650TL

BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ BANA DETAYALRI PM DEN KONUŞUP TELEFON NUMARASI VERECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNRuLLy -- 18 Ağustos 2011; 23:37:00 >

• GÜNCEL
  • GÜNCEL
  • özel mesajını bi kontrol edermisiniz beyefendi
  • mailine bakarmısın ?
  • SİLAH EKLENDİĞİ İÇİN FİYAT GÜNCELLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNRuLLy -- 18 Ağustos 2011; 21:17:21 >
  • arkadaşım bi ss koysaydın da görseydik charını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş yerinden forum yazdığım için yükleyememiştim şimdi yükledim karakteri
    yalaşık bir hafta sonra EC den head band ve lvl 55 ethernal bir küpe alınacaktır.

NOT:İTEMLERİN ALINMASI İÇİN ÇOK FAZLA SÜRE KALMAMIŞTIR. FAKAT HER EKLENEN YENİ İTEM FİYATI DEĞİŞTİRMEKTEDİR.
  • Hayırlı satışlar hocam ama fiyatı bence fazla artırma
  • e yani:)
  • FİYATI ÇOK ARTTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM PAZARLIK PAYIDA VAR SÜNETTENDİR NEDE OLSA AMA EN AZIDAN 300 E OLURMU GİBİ PMLERLE UĞRAŞMAMAK ADINA BÖYLE BİŞEY YAPTIM KARAKTER ORTADA BUYRUN BAKIN 10 GÜNE AP KÜPESİ VE EC HEAD ALINACAKTIR.
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNRuLLy -- 25 Ağustos 2011; 9:20:19 >
  • güncel
  • Şu an için rezerve edilmiştir.
  • satış aktif
  • Transfer için prento şu anda kapalı fakat kesinlikle karakteri almak isteyen bi arkadaş olursa ben karakteri ticket atarak prentoya getirebilirim değerlendirmede bunuda göz önüne alalım.
    Siteyi dolaştım istediğim fiyat bence oldukça makul bir fiyat ki pazarlık payı konulmuş hali bu eğer gerçekten niyetiniz varsa iletişim kuralım prentoya geçirmeye çalışayım yada başka bi server a fark etmez
  • bu arada 60k insigniya medal mevcut 2.7 için saklıyorum alacak arkadaş zorlanmadan 2.7 geldiğinde bütün armor setini alabilir. (pvp defanslı olanları) ve 64 tane platin medal mevcut 120 token ve 200k ap üzerinde karakterin bankadaki itemlerle birlikte (ethernal küpe almak için çok zorlanmayacak)
  • ethernal küpe alınmıştır arkadaşlar şu anda karakterde 14 platin madalya mevcuttur
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.