Şimdi Ara

SATILIK LUMİA 620 SATILDI ( Resimler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

görseller kendisine aittir. resimlerde görülebilecegi gibi tüm aparatları tamdır.

cihaz ekranında 2 adet cizik vardır. belirgin ama çok degil. ve ışıkta dikkatli bakılınca hafif kılcak cizikler. film çekilirse belli olmaz bile. fotoları büyük boyutta çektim. büyütüp ekranı inceleyebilirsiniz. aslında çogu telefona göre çok temizdir ama ben telefon kullanırken çok dikkat ederim böyle şeylere. o 2 cizik nasıl oldu onuda bilmiyorum.

cihazla konuşurken ekran sensöründe bir sıkıntı var. oda bazen kapanıp bazen kapanmaması.Cihazın başka sıkıntısı yoktur. garantiye gönderilip kontrol ettirilebilir. cihaz tamir görmeden satmak istedim.

NOT:Cihazin kullaniminda herhangi bir sorun teskil etmiyor. .

29/04/2013 faturalı. cihaz 9 aylıktır. 15 ay garantisi devam etmektedir. vodafonedan alınmıştır. cihazın yanında verilen müzik kartı kullanılmamıştır.

CiHAZ SATILMISTIR

İzmir Karşıyaka bostanlı elden teslim edilir. diger yerlere önce havale sonra kargo şeklindedir.

ihtiyaçtan satılıktır. o yüzden acele satılması için fiyatı uygun tutuyorum.

TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi)

SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi) SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi) SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi) SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi) SATILIK LUMİA 620  SATILDI   ( Resimler eklendi)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 1 Şubat 2014; 19:50:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.