Şimdi Ara

SATILIK Lumia 1520 Temiz+Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında almış olduğum Lumia 1520 Telefonu satıyorum. Ürün medimarkt'tan Mart ayında alınmıştır.
    Kutusu, faturası, iğnesine kadar herşeyi mevcuttur. Kulaklığı dahi kullanılmamış bir şekilde kutusunda durmaktadır.

Telefonda en ufak çizik yoktur. Sürekli olarak kılıfında ve film ile kullanılmıştır. Resimleri müsait olduğumda atacağım. Oradan
    kendiniz de görebilirsiniz dediklerimi.

Şarj konusunda hiç sıkıntı çıkartmayan bir telefon. Yoğun kullanımda 24 saat pili dayanabilmektedir. Yoksa 2-3 gün dahi tek şarj ile idare
    edebilirsiniz.

Fiyat : 1450 TL.
    Telefonu izmir'den elden satmayı düşünüyorum. Sanalpazar ya da GG üzerinden satış gerçekleşecek olursa sitenin alacağı komisyonun, fiyata ne kadar
    yansıtılacağı tekrar konuşulur.
    bu numaradan ulaşabilirsiniz:05052861869

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drysdale -- 14 Ekim 2014; 13:54:16 >

• Birazdan burayı basarlar, sıfırıda o para diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Birazdan burayı basarlar, sıfırıda o para diye :)

haklısın hocam ya. sen dediğin zaman aklıma geldi netten bakmak fiyata.
    bir kaç yerde gördüm telefonu. hangi ara o fiyata düşmüş şaşırdım cidden. uyarı için teşekkürler :)
    artık gelen teklifleri de ona göre değerlendiririm.
  • Bir kaç gün oldu düşeli, sanırım bir kampanya, geri yükselebilirde, emin değilim. Ama bu fiyat düşüşüsünden önce 1350 liraya anlaştığım arkadaşın, cihazı yollamadığı için kendisine buradan teşekkürü bir borç bilirim :) 1350 liraya ikinci el alıp, ertesi gün sıfırının 1500 e düştüğünü görseydim, çok üzülürdüm. Buradan tekrar kendisine teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.