Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık LOL hesabı (74 champ-30 skin) Satın Al 7 Aralık 2015 15:38 1 1 Satılık LOL hesabı (74 champ-30 skin) Merhaba , 6 aydır oynamadığım unrank hesabımı satmak istiyorum.Kendi hesabımdır.321 rp mevcuttur.Satışta mail devredilecektir. Hesapta 74 adet şampiyon açıktır. 30 tane kostum bulunmaktadır(hatırladıklarım 30 tane daha fazla da olabilir.).5 tane rün sayfam ve 6 farklı rün dizilimim vardır.Enpara,steam wallet kod veya csgo key karşılığında satım yapılır.Tekliflere açığım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya,Konyaaltı Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] COOLER MASTER G700 GÜÇ KAYNAĞI 700W 80+ BRONZE [SATILIK] CORSAIR ML120 PRO LED BEYAZ PWM Manyetik Levitasyon Fan 80TL [SATILIK] CORSAİR H60 Sıvı İşlemci Soğutucusu 200 TL