Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH Z5500 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.01.2008 TARİHİNDE GOLD BİLGİSAYARDAN ALMIS OLDUĞUM SES SİSTEMİMİ SATIYORUM.. ÜRÜNE AİT FATURA VE GARANTİ BELGELERİ MEVCUTTUR.. İLGİLENEN ARKADASLAR BANA 0532 635 83 80 NOLU TELDEN ULASABİLİRLER..

FİYATIM: 400 TL DİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tectec -- 17 Nisan 2009; 1:14:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• setinize ait foto ekleyebılırmısınız?urunde cızık ezık arıza var mı?Acıklama yaparsanız ben dahıl dıger arkadaşlarımada yardımcı olabılırsınız
  • kullanıma bağlı subwoofer de ufak bir çizik var onun haricinde ürün çok iyi durumda...

• bende de var aynı sistem ama 400 e değil 550 ye bile satmam hele ki en düşük yerde 800 tlyi geçmişken fiyatı. bir sorunu mu var acil satış falan mı?
  • telefonla anlaştık yarın kısmetse kargolayacak.her iki tarafada hayırlı olsun
  • Gene büyük bişi kaçırdık anlaşılan..
    öyle yada böyle şimdi bu konu uzar gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eppro -- 13 Nisan 2009; 18:47:27 >
  • Ürün nesimdural hocama satılmıştır. Hayrını görsün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün tarafımdan alınmıştır. Erhan kardeşim ile daha öncede alışveriş yaptık 4*4 lük güvenilir ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir bir kardeşimizdir.....
  • telefonda konuşup anlaşmıştık.yazıkki haber verilmeden yine satış gerçekleştirilmiş.helal olsun sizlere
  • kaçırdık yine yaaaa alana ve satana hayırlı olsun nesimdural kardeşim iyi günlerde kullan
  • kardeş sen ürünün için burda piyasa yapıorsun ama ürünün edeceği bu zaten.. herhalde fiyatları etkiliorum die farklı bir tepki gösteriorsun..

• bu forumda benim z5500 satacağıma dair tek bir ilan gördün mü duydun mu? sen ürünü anormal fiyata satıyorsun mal senin bedava da verirsin o ayrı konu. ama fiyatları falan etkilediğin yok merak etme. senin gibi bir kişi çıkıp 400 e sattı diye bu ürünün fiyatı 400 düşmez. ne zaman 400 olur dersen biri çıkar kampanya ile 550 ye satar o zaman fiyat 400 dür. neyse alana da sana da hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: erhan.82

kardeş sen ürünün için burda piyasa yapıorsun ama ürünün edeceği bu zaten.. herhalde fiyatları etkiliorum die farklı bir tepki gösteriorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.