Arkadaşlar elimde bir proje için iki adet bulunan ve ikincisinin gerekliliğini yitirmesinden dolayı setin birini satıyorum. Setin garantisi bitmistir fakat kutusu posetleri aparatları kumandası kullanım klavuzu bulunmaktadır ve kutusuda dahil olmak üzere setin üzerinde bir adet çizik bulanın parasını geri iade edicem...İhtiyacım olduğundan değil sadece ihtiyaç fazlası olduğu için satıştadır. O yüzden saçma sapan tekliflere cevap verilmeyecektir...
Kutusuna kadar hazırladım, paketledim posetleri ile birlikte ...
SETİN FİYATI 450TL dir.PARA YATAR URUN KARGOLANIR. KARGODA ALICIYA AİTTİR... TAKAS SÖZ KONUSU DEĞİLDİR... SAMSUNDA OTURUYORUM SAMSUNDA ELDEN TESLİM EDİLİR.Önceki alışverişlerimden referans bilgisi talep edebilirsiniz.
Bu arada forumda nakit ihtiyacından dolayı acilen daha uygun fiyatlarda satılan setler benim problemim değildir ve beni ilgilendirmemektedir. Bu bağlamda daha önceden satılmış uygun fiyatlı satışlar baz alınarak fiyat konusunda zerzenişte bulunan arkadaşlar kaale alınmayacaktır benim setimin fiyatı budur bilgilerinize.
Ha bu şartlarda satılırsa ne ala satılmazsa DOUBLE Z5500 şeklinde kullanmaya devam edicem...