Şimdi Ara

Satılık: Logitech Z-640 5.1 Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum gerek kozmetik gerekse performans bakımından sıfırdan farksız Logitech Z-640 ses sistemimi odama bir türlü dağıtamayıp 2.1 gibi kullanmaktan ve kapladığı yerin fazlalığından dolayı satmak istiyorum. 5-6 aylıktır sistem garanti konusunda halit61 nickli arkadaşım yardımcı olacağını söylemişti faturası kendisinde Kısaca sistem x-530 / x-540 ile karşılaştırılmayacak bir sistemdir bir üst sınıf ürünüdür. Kargo ile uğraşmamak için öncelik Sakarya içi elden teslimdir. Fiyat 150ytl.

Satılık: Logitech Z-640 5.1 Ses sistemi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pardon bişey sorucam bu ürünün sıfırının satıldığı bir yer var mı?
  • toplam çıkış gücü kaç watt ?

logitech in sitesinde ürün hakkında bilgi bulamadım,
    ****.com da 70w rms yazıyor bu değer doğru ise x530 ve x540 ile aynı oluyor çünkü.
  • valla asırlık logitech ciyim daha denk gelmedim :)
    2+1 x230 32w var laptopta salondada Logitech Z-5500 5.1 Channel Dolby Digital 500W Speaker System var ama daha bu modele genk gelmedim ki x530da çok kalteli ses veriyor bu çok eski bir model heralde
  • @mj_pelit
    Hocam sıfır olarak zor bulunuyor hocam.
    @BySerkan
    Sadece rms değerlerine bakmak çok yanlış olur.
    Kısaca şöyle özetleyeyim bariz farkları
    Subwoofer sürücüsü 5.25" değil 6".
    Ayrıca Subwoofer'ı "Acoustic Suspension" denilen teknolojiyi kullanıyor, hava çıkışı yok, bunu kısaca açıklamak gerekirse: aynı güçteki subwooferdan 2-3db daha az ses fakat çok daha yerinde ve hisabetli baslar demek oluyor.
    Denemedim ama forumdan bu konuda bir hayli bilgili bir arkadaşın dediğine göre sistemin içinde 5.1 dekoderi olduğu için vcd player'a bile bağlasanız 5.1 ses almanız mümkünmüş.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozidane

valla asırlık logitech ciyim daha denk gelmedim :)
    2+1 x230 32w var laptopta salondada Logitech Z-5500 5.1 Channel Dolby Digital 500W Speaker System var ama daha bu modele genk gelmedim ki x530da çok kalteli ses veriyor bu çok eski bir model heralde

Evet hocam pek duyulmamış bir model ama özellikle yurtdışında hala bulunabiliyor ve kullanıcısı bir hayli var. Bence logitech x serisi ve z serisi arasında böyle bir 5.1 sete çok ihtiyaç duyuyor aslında. İkisi arasında uçurum fiyat farkı var çünkü.

• Arkadaşlar satış devam ediyor fiyatta herzaman ikramım olur. Şehir dışı alıcılara ptt ile yada anlaşmalı kargoları varsa ucuza yollarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.