Şimdi Ara

SATILIK LOGİTECH X540 5+1 70W SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldan fazla oldu alalı arkadaşlar piyasayı bilmiyorum en iyi fiyatı verene verebilirim.evde kısık seste bazen müzik dinliyorum fazla kullanmadım duruyor öle 5+1 bana göre deil gereksiz gibi bişey fazlalıktan satıyorum yoksa hiçbir sorunu yok ciddi alıcılar olursa foto gönderirim.fiyat belirtiyorum ozaman 130 nasıl beyler çok uygun deilmi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenchi -- 13 Şubat 2009; 10:21:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşım Forum kuralları Gereği Fiyat Yazmak mecburidir...!
  • evet kardeşim fiyat belirtmemişsin
  • Çok iyi değil daha geçen gün 100 lere satıldı forumda. Genede iyi satışlar...
  • sıfır gibi bişey dedim 100lere satılmışrır ama nasıldı ben fazla kullanmıyorum ev ortamında olduğum için hevesle aldım ama rahatsız oluyorum üksek sesten.tekliflerinizi yapın 130 dedik diye o fiyata vericek değilizya

• Dağda bayırda kullanmadı herhalde 110'a satanlar:) 1 senelik se (az sayılmaz) ederi 110-120 kadar bence. Şuan piyasada sıfırını 170'e gördüm. Geçen yaz çalıştığım yer 125 ytl'ye satmıştı ama geçen yaz dolar düşüktü ve aşırı düşük kar marjıyla verdi tabi..
    Şahsi fikrimdir, alıcı değilim. İyi satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

Dağda bayırda kullanmadı herhalde 110'a satanlar:) 1 senelik se (az sayılmaz) ederi 110-120 kadar bence. Şuan piyasada sıfırını 170'e gördüm. Geçen yaz çalıştığım yer 125 ytl'ye satmıştı ama geçen yaz dolar düşüktü ve aşırı düşük kar marjıyla verdi tabi..
    Şahsi fikrimdir, alıcı değilim. İyi satışlar.

teşekkürler hocam ilgin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z623 2+1 200w Hoparlor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.