Şimdi Ara

SATILIK Logitech Performance MX Darkfield Kablosuz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Uzun süredir kullandığım ve çok sevdiğim bu mouse'u ne yazık ki oyunlarda ki performansını kaybettiği için satmak zorunda kalıyorum. Yerine kesinlikle daha iyi bir mouse almak için değil, çünkü benim için bundan daha iyi bir mouse yok, kablolu bir oyuncu mouse'u alacağım inşallah, o nedenle satıyorum. Zira mouse günlük normal kullanımlar da mükemmel iken, uzun süreli ve özellikle sol tuşu çok fazla kullanıldığında tutukluk yapmaya başlıyor. Bu tutukluk geçici olsa da oyunlar da anlık ama büyük sıkıntılara yol açmakta. Günlük kullanımda ise her hangi bir sorun ile karşılaşmadım, kaldı ki ben çok oyun oynarım bu nedenle kullanım koşullarım özellikle gamer tipi sayılmayan bu mouse için biraz ağır diyebilirim. Bu nedenle özellikle oyuncu arkadaşlarıma değil de, günlük normal kullanım için tercih edeceklere önerebilirim bu ilanı. Onun dışında resimlerde gördüğünüz gibidir mouse, yaklaşık 3 yıl falan olduğu için ve asla elden çıkaracağımı düşünmediğim, tahmin etmediğim için de ne kutusuna ne faturasına sahip çıkmadım, kayıplar, fakat şarj aleti, alıcısı ve deri kılıfı mevcuttur.

SATILIK Logitech Performance MX Darkfield Kablosuz Mouse  SATILIK Logitech Performance MX Darkfield Kablosuz Mouse  SATILIK Logitech Performance MX Darkfield Kablosuz Mouse

Vatan PC Satış Linki:http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001116-performance-mx-(darkfield)-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345

Kargo: Ücretsiz
    Fiyat: XX TL
    GSM: 538 380 34 28

Ürün CLauDio_1907 isimli kullanıcıya SATILMIŞTIR ilgi ve alakanız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 16 Aralık 2012; 21:18:57 >

• İndirim yapılmıştır hala bir miktar pazarlık payı da mevcuttur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.