Şimdi Ara

'SATILIK' Logitech MX REVOLUTION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farenin stili ve ergonomisi eşine benzerine az rastlanır cinsten. Sağe ele oturacak şelikde kaliteli plastikten kalıplanmış yanlar ve alt kısım, avucumuzun içine denk gelen ve tıklamaları yaptığımız sağ ve sol butonla öylesine güzel birleşmiş ki. Avcumuzum içine resmen “cuk” diye oturuyor ve saatlerce kullanmamıza rağmen asla bir yorgunluk hissetmiyorsunuz.

Biraz butonlardan ve scroll dan bahsedelim. Logitech scrollun diskini metalden üretmiş. Bu scroll diskine belirli bir ağırlık katarak tek hareketle uzun scrolllar yapabilmemize imkan tanıyor… Scroll tuşunun hemen altında vites mekanizmasını devreye sokan ve çıkaran bir sistem mevcut. Bu butona bastığımızda scroll vitesi devreye giriyor (veya çıkıyor) ve duruma göre isteğimizi yerine getiriyor. Uzun web sayfaları veya dökümanlarda inanılmaz kullanışlı hale gelen bu scroll ile ben excell de bir seferde 60315 satır aşağıya inmeyi başardım. Yada şöyle açıklayayım; scrolla bir hareket verdiğimde yaklaşık 40-50 saniye deliler gibi dönebiliyor

-Ayrıca tam başparmağımızın denk geldiği yerde bir diğer gizli tuş bulunmakta. İçeri doğru bastırınca bir tık sesi ile çalıştığını görüyoruz. Bu tuşu farklı oyunlarda farklı amaçlar için de klulanmak mümkün. Ben fps oyunlarında bu tuşu reload olarak atıyorum mesela.

-Öncelikle mx revo larda solda tekerlek gibi görünen şey tekerlek degil. Üç türlü hareket yaptırabiliyorsun, ileri geri itebiliyorsun ve üstüne basabiliyorsun.

Setpoint i kullanarak, istediğin program veya oyunlarda dileğin gibi programlayabilirsin. Örnegin silah değiştirmeyi o tuş üzerinden yaptırabilirsin. Kullanım senin keyfine kalmış.

- yeri geliyor teknik çizim yapıyorum yeri geliyor oyun oynuyorum diyorsanız Tam size göre. ;)

-Ürün kutuludur ve sadece 1 ay kadar kullanılıp, kaldırılmıstır. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır ve 1 Ay kadar kullandım, onun dışında kullanılmadı.

-Şarj dock'u + usb bağlantısı + mouse + adaptör olarak SATILIKTIR. FİYATIM : 125 TL Pazarlık veya Takas söz konusu değildir.

Ağırlık 680 Gr
    Bağlantı : USB
    İşletim Sistemi "Windows® XP or Windows® 7 Mac OS X 10.2.8 ve sonrası "
    Dpi 1000
    MARKA Logitech
    MODEL 931689-0914
    Alıcı Tipi Micro Receiver
    Pil Seviye Göstergesi Var
    Açma Kapama Tuşu Var
    RENK Siyah
    Scroll (Adet) 2 (Sağa Sola Scroll var)
    Sensör Lazer
    Tipi Kablosuz
    Diğer Özellikler Hyper-fast scrolling(Vitesli Scroll),Özel win7 Tuşu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KTM250cc -- 11 Mart 2014; 14:08:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech MX Revolution
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.