Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    17.06.2012 vatan bilgisayar faturalı pc yi komple sattığım için elimde kalan parçalarıda satıyorum. garantisi devam ediyor. sorunsuzdur. Siyah olan kabı hiç kullanmadım gri olanda ise renkte ağarma oldu. kutusu biraz yıpranmış olsada duruyor. Faturası mevcut. kabloda herhangi bir zedelenme yok.

http://www.sanalpazar.com/Logitech-G9x-Gaming-Lazer-Mouse__isp10410995

fiyat : 75 TL. (SATILDI)
    [simage]http://img .donanimhaber.com/upfiles/299588/bce0f0ab-5e6e-4015-9c97-e5c514fee110.gif[/simage] SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE
     SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE SATILIK LOGITECH G9X LAZER GAMING MOUSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 28 Mayıs 2014; 9:07:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi satışlar hocam 2 ay kadar kullandığım bir mouse kaba görünümünün aksine gayet rahat ve konforludur alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..
  • 1 aydır g9x bakıyorum. en sonunda gittim razer imperator aldım sıfır. bu ilanı görünce içim cız etti. inşallah hayırlısıyla satarsınız hocam. iyi satışlar.
  • Takas düşünürsen elimde cm storm sentinel var. Pm gönderebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G15 KLAVYE - SATILMIŞTIR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.