Şimdi Ara

Satılık Logitech G940 FlightSystem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu ürünü 20/02/2010 tarihinde aldım ve Flight Simulator'da lesson 1 i bitirdikten sonra bir daha hiç oynamadım. Yine bir heves ile aldım ama öylece duruyor Joystick. Hatta Logitech'in G25 Joystick'i de aynen öyle kutusunda duruyor şu anda :) Ancak araba oyunları daha ağırlık verdiğim oyunlar olduğu için onu tutuyorum şimdilik.

Yalnız bu Joystick'i satmaya karar verdim çünkü ben profesyonel simülasyona sanıyorum pek ağırlık veremeyeceğim.

Cihazın garantisi vs her şeyi devam ediyor faturası da var. En ufak bir çiziği vs bile yok. Çıkartmaları da aynen duruyor hiç kullanılmadı. Ben 900 TL'ye aldım. 700 TL'ye de satıyorum. Zaten yepyeni olduğu için bu fiyatın altında satmayı düşünmüyorum. Satılmazsa da çok önemli değil ama meraklıları için 700 TL iyi bir fiyat. İsteyen almadan önce görebilir imkanı varsa. Ama dediğim gibi Joystick sıfır duruyor masamda :)

Tek düşüncem satılırsa kutusuna nasıl koyacağım... Orjinal kutusu değişik paketlenmişti. Her şey sığacak şekilde koymuşlar ama bakalım bulabilecek miyim...

İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Ya da dwain@superonline.com adresime msj atabilirler.

Görüşmek üzere....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir. Lütfen 600 TL gibi bir fiyat talep etmeyin. 600 TL'ye inmemi gerektirecek bir durum yok. Cihaz yepyenidir. 900 TL de istemiyorum sonuçta.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Logitech g27 ile kafa kafaya takas olur mu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Logitech G430
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.