Şimdi Ara

Satılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan aldığım G810 Logitech klavye bozulduğu için logitech bana bu G910 klavyeyi gönderdi fakat ben basit tasarımlı ve ekstra tuşları olmayan klavyeleri kullanmayı sevdiğim için bu klavyeyi kutu etiketini bile açmadan satışa koyuyorum.

Not: Benim bozulan klavyemin garanti süresi bitmiş durumda. Dolayısıyla yeni verilen G910 Orion Spectrum'un garantisi olup olmadığını bilmiyorum. Kutuyu açıp seri numarayı logitech destek hattına söyleyip bakmak lazım. Garantisi olan ürünlere Logitech Türkiye destek veriyor yurtdışı ürünü bile olsa.

Sitelerde sıfır fiyatı en ucuz 848tl görüyorum hepsiburada ve amazon tr'de, dolayısıyla ben 550tl fiyat koydum. Sıfır kullanılmamış bir ürünü 300 lira ucuza veriyorum yani. O nedenle indirim teklif etmeyin. Daha ucuza 2.eli veya tuşları kırık olanları satılıyor. 600'den 550tl'ye indirdim, indirimi yaptım. İndirim teklif edenlerin mesajlarını yanıtlamayacağım.

G910 Orion Spectrum Logitech'in en üst klavyesidir. Romer G switchler düz Cherry MX'lere göre oldukça hızlıdır ve Logitech'in RGB renk geçişleri piyasadaki en iyi renk geçişidir, titreşim yapmadan yumuşak renk geçişi yapar. Bu G910'lara telefonu koyup sisteminizi monitör edebiliyorsunuz öyle bir ekstra özelliği var.

Satılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TLSatılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TLSatılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TL

Satılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TLSatılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TLSatılık Logitech G910 Orion Spectrum RGB (sıfır jelatininde kullanılmamış ürün) 550TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 19 Şubat 2019; 14:33:48 >

• Vay be fırsata bak keşke para olsada alsak iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.