Şimdi Ara

Satılık Logitech G710+ (kutulu temiz kullanılmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech g710+ kutulu ürün az ve temiz kullanılmıştır. Fiyat:250 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Logitech G710+ (kutulu temiz kullanılmış) Satılık Logitech G710+ (kutulu temiz kullanılmış) Satılık Logitech G710+ (kutulu temiz kullanılmış)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünü logitech sitesinde profiline kayıt ettirdin mi hocam ? ayrıca fatura da duruyor değil mi ?
  • zhao Z kullanıcısına yanıt
    Yok kayıt ettirmedim birde ürün hediye oldugundan fatura yoktur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Logitech Penta bakıyor. Faturaya gereksinim duymuyor penta. Daha önce vatan bilgisayardan almış olduğum g500 mouse bozuldu ve pentaya faturasız gönderdim kabul ettiler. Ve ürünü tamir edip gönderdiler. Gerçi ürün tekrar sorun verdi ve tekrar gönderdim iade aldılar :) . Garanti sorun olmaz türkçe klavye ise faturaya gerek yok sonuçta Logitech TR den alınmış demektir.
  • MasterLoki kullanıcısına yanıt
    hocam lütfen yanlış bilgi verme. zira fabrika çıkışı hatalı olan g600'ümü penta yenisi ile değiştirmedi. sebep; garanti belgesi var ama fatura yok. bunun yerine binbir dil dökerek ana merkezlerinden değişim yapıldı.

ki üründe faturaya da ihtiyaç yok. çünkü fabrika çıkışı hatalı. üzerlerinde ki imei numarasına benzer numara ürünün türkiye'den satıldığını ispat etmesine rağmen bana yardımcı olmadılar. sorunumu kendim logitech merkez ile irtibata geçerek kendim çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhao -- 20 Mart 2015; 18:16:12 >
  • Vallaha ben vatandan aldığım g500 ü faturası yok diye vatana geri gönderemedim direk pentaya gönderdim ürünü iade aldılar. Vatanda o zaman faturasız iade yaptı paramı bu belki benim şansımaydı =) Ama penta biraz savsaklıyor uğraşmadım değil yani. Ama neticede iade alıyor.
  • merhaba ürün satıldı mı acbaa
    05066537023 ulaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtncsmh -- 9 Nisan 2015; 15:03:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.