Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH G500 MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde olan G500 mouse yeni mouse aldığım için satıyorum.Kutusu ve bütün içeriği mevcuttur Laptop ta kullanıyordum kablosuz mouse aldım o yuzden satıyorum. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum üzerinde herhangi bir hasar veya kaplama soküğü yoktur. Kablosunun üzerini kaplayan kumaş malzeme katlanmış yerlerinden kablo gözüküyor. Aldığımdan beri öyle ama bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. Vatandan almıştım garantisi devam etmektedir. Ancak faturası nı sormayın bulamam. İsteyen olursa istanbul da elden teslim edebilirim.
    İstediğim fiyat 45tl. Bu fiyata lütfen pazarlık teklif etmeyin. Almak isteyen arkadaşlar Pm atabilir.

Birde elimde eskiden kalmis resimdeki mouse var onuda 20 tl den vericem isteyen olursa.

SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE
     SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE SATILIK LOGITECH G500 MOUSE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepsianka -- 19 Ağustos 2014; 11:45:30 >

• Merhaba,

Ürüne ait resimleri paylaşabilir misin?
  • Ürün evde ben işyerindeyim ancak akşama 8 gibi paylaşabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.