Şimdi Ara

SATILIK LOGİTECH G27 VE STAND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün SATILDI arkadaşlar...ilgilenenlere teşekkürler....

Bayandan Temiz Sıfır Ayarında Logitech G27 ve Wheel Stand Pro deluxe v2 (Sadece Polonyadan alınabilen özel stand)

Direksiyon ve Stand = 800 tl ( aşırı fazla stand talebi almaktayım ama stand ayrıca SATILMAMAKTADIR direksiyonu alan kişinin daha çok ihtiyacı olacak çünkü!)
    Önceliğim Nakit Satış ancak TAKAS isteyenler için Şartları aşağıda yazdım

Çok az ve titiz kullanılmıştır,Kutusu Mevcut...
    işlerim çok yoğun ve ps3 başına geçtiğimde anında ya FİFA 13 Ultimate team ( hastasıyız dede ) ya Battlefield 3 oynadığım için set ile oynamaya Zaman bulamıyorum ve kullanamadığım için satmaya karar verdim

Ürünün Pratik bir kullanımı var istediğiniz bir masa + sehpaya monte edebiliyorsunuz ama bu sayede kablo karmaşası ve dağınık bir görüntü olabiliyor
    buna çözüm olarak Polonyadan getirttiğim orjinal Whell Stand Pro Deluxe 2 almıştım (108 euro + gümrük masrafı ile 380 liraya geldi) ,inanılmaz pratik katla kenara koy istediğinde şipşak aç oyna!
    uzun zamandır fırsat bulur oynarım dedim satmaya kıyamadım ama kenarda tozlanmasına gönlüm razı gelmiyor açıkcası..

Alana şimdiden hayırlı olsun sıfıra denk pırıl pırıl ürün başta dediğim gibi bayandan olmasının avantajı mevcut ( sadece 3-4 defa gt5 oynadım ) ..Hem ps3 hem Pc uyumludur,populer tüm oyunları açabiliyorsunuz
    Smilasyon olarak da kullanabilirsiniz.. + 35 tl fark ile gt5 de verebilirim isteyene...

PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR!
    TAKAS Sadece retina ekranlı new İpad ( ipad 3 )
    ufak Kardeşim için telefon alacaktım temiz samsung galaxylerden biri ile de düşünebilirim s3 önceliklidir + iphone 4s'de olabilir....

Nakit olarak sadece İstanbul elden teslim - (Atatürk havalimanına yakın sefaköy e5 üzeri veya Beylikdüzü e5 üzeri) ( alıcı ofise gelip deneyebilir )

Sanal Pazar isteyenlere + komisyon ile ilan açarım
    Referansı yüksek üyelere kargo yapılabilir diğer türlü elden teslim...

stand olmadan sadece DİREKSİYON TAKIMI 475 tl
    stand ayrıca satılmamaktadır.. eğer direksiyon tek satılırsa stand için ilan açacağım...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 29 Eylül 2013; 15:38:19 >

• direksiyon takılıyken standın katlandıktan sonraki hali:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 21 Temmuz 2013; 21:17:44 >
  • pm
  • set haline alana gt5 oyunu hediye arkadaşlar...

direksiyonu ayrıca 475 liraya bırakıyorum ama direksiyon satılmadan stand için henüz ilan açmıyorum...bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

set haline alana gt5 oyunu hediye arkadaşlar...

direksiyonu ayrıca 475 liraya bırakıyorum ama direksiyon satılmadan stand için henüz ilan açmıyorum...bilgilerinize...

Eğer hala satılıksa 475 tl ye alıyim ? direksiyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.