Şimdi Ara

Satılık Logitech G27 + Masa faturalı garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, elimde 22 Şubat 2013 faturalı ve garantisi hâla devam eden temiz kullanılmış Logitech G27 direksiyon + masa bulunmaktadır. Ürün acilen satılıktır. Direksiyon + masa fiyatı toplam 625 TL dir. Pazarlık yoktur. Referans istiyorsanız Gittigidyor'da 3700'e yakın işlemli hesabım vardır ve satışlarım hâla devam etmektedir. Satış sadece elden veya forum üzerindendir. Ürünün çok fotoğrafını çektim. Pedal parçasında iki adet çizik oluşmuştur. Resimlerdeki büyük çizik kılcal değildir. Fren altındaki çok hafif bir kılcal çiziktir. Setin malzemesinden dolayı oluyor. Kesinlikle her zaman kullandıktan sonra yerine konulmuştur. Bu fiyata bulmanız çok zor. Masa ile çok rahat sürebiliyorsunuz. Masa tek 70 TL ye yaptırılmıştır. Direksiyon size 555 TL ye geliyor. Özellikle büyük ekranda City Car veya Euro Truck Simulator 2 gibi simulatörler masada çok rahat sürülüyor.Direksiyonda jelatin bile duruyor. Orijinal kutusu ve poşetleri vs. her şey duruyor. Vites kutusunun gri kısmında çizikler mevcuttur. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. İletişim yalnız p.m

Fiyat Listesi
    Masa + Direksiyon 625 TL
    Sadece direksiyon 600 TL

Buyrun burada referansa bakabilirsiniz
    http://profil.gittigidiyor.com/gamez-shop

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 7 Eylül 2013; 9:53:16 >

• PM
  • kardeş fiyata revize lazım sıfırı var o paraya 400 sadece direksiyon için peşin uygunsa dön bana.

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-g27-racing-wheel/productDetails.aspx?productId=oyunlog941000046&categoryId=1200698&SKU=OYUNLOG941000046
  • 400 TL şaka yapıyorsun değil mi? Logitech Driving Force GT bile 300 TL den fazla bir fiyata satılıyor. Resmen mezar teklifi yapıyorsunuz. Ben bu fiyata veriyorum almak isteyen alır. Yoksa bu kelepir fiyatlara satacak değilim.
  • sadece direksiyon setini 450 ye verirsen alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 29 Eylül 2013; 9:23:13 >
  • ürün satıldı mı
  • Ürün çoktan satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.