Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH F710 Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Computer'dan alınma alalı daha iki ay oldu fakat iki kere kullandım kaldırdım. Tertemiz cihazdır. Kutusu açarken yırtıldığı için attım. Bilgisayarla beraber aldığım için faturanın içinde mevcuttur pcyi forumdan bi arkadaşa sattığım için eğer bozulursa veya aksilik çıkarsa nick vereceğim arkadaşla iletişime geçebilirsiniz. Kargo veya İstanbul'dan elden verilebilir.

Fiyatını 50 Tl olarak düşünüyorum. Sanalpazar, havale, paypal ödemelerini kabul edebilirim. Pazarlık payı kesinlikle yoktur.

Ürün inceleme linki

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0kan1 -- 8 Ocak 2015; 12:54:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkada?dan bilgisiyary ben almy?tym fatura orjinali bende isteyene fotokobisini istanbul içi elden verebilirim gerçekten dürüst bir satycydyr gönül rahatly?yyla bu ürünü bu fiyata kaçyrmayyn..ben online oyunlar oynady?ym için joysticki almak istemedim fifa ve di?er oyunlary oynayanlar bu kolu kaçyrmasyn
  • Satış günceldir arkadaşlar. Güncel butonunu bulamadım malesef.

• 90 liraya aldım teknosadan. Hazır temizken 2. elini almak daha makul. Fiyat güzel. İyi satışlar.
  • daha yeni gold mağazasından 80 liraya aldım bilseydim almazdım senden alırdım fiyat çok uygun.Ürünü alacak olan olanlar kaçırmasın çok güzel ürün pes 2015 için ideal. Forumdaki diğer satıcılar fiyat konusunda uçmuşlar ikinci eli sıfır fiyatına satıyorlar mantıksız fiyat yazıyorlar. Sana hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernknd

daha yeni gold mağazasından 80 liraya aldım bilseydim almazdım senden alırdım fiyat çok uygun.Ürünü alacak olan olanlar kaçırmasın çok güzel ürün pes 2015 için ideal. Forumdaki diğer satıcılar fiyat konusunda uçmuşlar ikinci eli sıfır fiyatına satıyorlar mantıksız fiyat yazıyorlar. Sana hayırlı satışlar

Teşekkür ederim bende uygun olduğunu düşünüyorum :) iyi forumlar

• Günceldir arkadaşlar. İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala satılık mı hocam
  • Satılmıştır arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.