Şimdi Ara

satılık logitec wireles klavye maouse set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • logitec mk520 wireles set satılıkdır ürün hiç kullanılmadı vatanda 100 tl sıfırı satış fiyatım 50 tl indirim yokdur
    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002604-mk520-2.4ghz-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=48799
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tarafımdan alınamamıştır. Ürünün vaadettiği tarihten bir hafta geçmesine rağmen göndermemiştir, üstüne üstlük hiçbir telefonuma çıkmamıştır. Kardeşinin numarasından döndüğünde paramı iade etmesini söyledim ancak onu da 5 lira eksik olarak iade etti. Üstelik kendisine o parayı yollarken bir de paypale ödediğim ücretle birlikte 50 liralık bir üründe 7 lira civarı boş yere para kaybı yaşadım. Kendisine bu parayı yollamasını söylediğimde, yollayacağını belirtti, üzerinden neredeyse 3 ay geçti ancak bu parayı vermediği gibi, şimdi andromeda9 adlı diğer hesabından kendisine de ulaşamıyorum. Sizleri de uğraştırmasın diye yazıyorum bunları. Dolandırıcı mıdır bilemem ama aşırı sorumsuz ve ilgisiz biri kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç kimseye. Zaten şimdi de uzaklaştırılmış, geçen sefer de diğer hesabının uzaklaştırıldığnı yazmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.