Şimdi Ara

Satılık LOFT kısakol Gömlek M beden - Rodi Mevsimlik Ayakkabı - GS Formaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Loft gömleği bir indirim sitesinden kendim için sipariş ettim.. lakin biraz dar geldi.. M beden slim kesim.
    Kumaşına hayran kalacaksınız. sırf bu yüzden satmayım belki olur dedim ama kalabalık etsin istemiyorum :)
    denemek için bir kez giydim. etiketi üzerinde. defo vs yok. Tarz bir gömlek..

Fiyat: 20TL Kredi kartıyla isteyene sanalpazardan kargo dahil 26tl

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Rodi 41 Numara kahve rengi boyanabilir baharlık yazlık ayakkabı...
    Rodinin Kalan mallarını satan bir mağazadan kendim için aldım (Rodinin deposunda kalan malların satışını yapan outlet bir mağaza). defosu yok. Rahat bir ayakkabı. sadece denemek için giydim. Boyanabilir bir ayakkabı. Aynı ürünün başka bir numarasında birşey deri yazıyordu ama hatırlamıyorum. Alt tabandan gizli dikişi var. sağlam bir model.

Fiyat: 35tl
    Kredi kartıyla almak isteyene kargo komisyon dahil 42 tl ilan açılır sanal pazardan.

***************************************************************************************************************************************************************************************************************************

GALATASARAY FORMASI
    orjinal Nike mağazasından alınma.. Ürünlerin sadece birisi satilacaktir. Birisini kendime bırakacağım..
    İkiside kargo dahil 32tl sanal pazardan.
    elden alana 25tl

Parlak, baskı armalı forma. 1 adet M kalmıştır. Alttaki formaya göre kumaşı farklıdır. Normal futbolcu forma kumaşıdır.

M beden
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-T.telekom-Galatasaray-Taraftar-Formalari-M-Beden__isp38119542

************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Mor Formadan 1 Adet KALDI L bedendir. arma ve nike logosu dokumadır..

http://www.sanalpazar.com/T.telekom-Galatasaray-Mor-Taraftar-Formasi-L-Beden__isp38176217

************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

SON FORMALAR ARKADAŞLAR. İLAN HARİCİNDE FORMA KALMADI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 21 Mart 2015; 13:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.