Şimdi Ara

SATILIK Little Big Planet 3 ve inFamous Second Son.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlar sıfır alındı, 1 kere oynandı. Temiz, kutulu kitapçıklı.

Little Big Planet 3 130 TL, İnFamous Second Son 70 TL. Ankara içi Çankaya tarafından elden teslim edilebilir.

FIFA 2015 ve GTA V harici takas tekliflerine açığım. Güncel oyunlar olursa daha iyi olur. Last of Us, NBA 2K15 gibi oyunlar düşünebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiReFuL -- 17 Aralık 2014; 14:28:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bilahare belirtmek istedim. Lütfen 2. eli 130-140 TL'ye satılan bir oyun ile 2. eli 60-70 TL olan bir oyunu birebir takas yapalım mı diye sormayın...

Aynı teklifler size gelse siz takasa girer misiniz? Gireriz diyen olursa da buyursun İnfamous ile NBA 2K15'i takas yapalım veya diğer oyunları...

3 lira 5 lira mühim değil de iş insan kazıklama muhabbetine giriyor, lütfen dikkat edelim.

• Arkadaşlar satıcı arkadaş birazcık kendi kendine gelin güvey olan bir arkadaş. Kendisine Last of Us ile LBP3 takası düşünür müsün diye sordum ilk mesajımda üzerine para veririm veya vermem diye birşey söylemedim. Ama kendisi direk sadece bu mesajımın üstüne üstelik ilanında + para ile ilgili birşey belirtmemesine rağmen beni onu kazıklamaya çalışmakla suçladı. Halbuki benim mesajıma cevaben üzerine şu kadar para verirsen olur deseydi ben zaten kabul edebilirdim ama o bunun yerine saygısızca bir uslüpla kendisini dünyanın en doğru insanı bizi de fırsatçı ilan etti. Arkadaşım bir kere ilanını doğru düzgün aç bir eksiği olmasın şu oyunlarla üzerine + para şeklinde takas düşünülür diye belirt böylelikle anlaşmazlıkların önüne geçersin. Değil seni kimseyi kazıklamadım kazıklamam bugüne kadar profilimden bunu anlayabilirsin sayısız alışveriş yaptım ben bu forumda belki senin 20 katın kadar ama sen hala uzatıyorsun gerek yok. Sana hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 31 Aralık 2014; 18:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar satıcı arkadaş birazcık kendi kendine gelin güvey olan bir arkadaş. Kendisine Last of Us ile LBP3 takası düşünür müsün diye sordum ilk mesajımda üzerine para veririm veya vermem diye birşey söylemedim. Ama kendisi direk sadece bu mesajımın üstüne üstelik ilanında + para ile ilgili birşey belirtmemesine rağmen beni onu kazıklamaya çalışmakla suçladı. Halbuki benim mesajıma cevaben üzerine şu kadar para verirsen olur deseydi ben zaten kabul edebilirdim ama o bunun yerine saygısızca bir uslüpla kendisini dünyanın en doğru insanı bizi de fırsatçı ilan etti. Arkadaşım bir kere ilanını doğru düzgün aç bir eksiği olmasın şu oyunlarla üzerine + para şeklinde takas düşünülür diye belirt böylelikle anlaşmazlıkların önüne geçersin. Değil seni kimseyi kazıklamadım kazıklamam bugüne kadar profilimden bunu anlayabilirsin sayısız alışveriş yaptım ben bu forumda belki senin 20 katın kadar ama sen hala uzatıyorsun gerek yok. Sana hayırlı satışlar.

Yok arkadaşım ben yanlışım sen doğrusun ve bana tek mesaj atan kişi de sensin zaten :)

Ha diyorsan ki sadece benim mesajım üzerinden yola çıktın, açıklamasını yapayım. Ben 130 TL'lik bir oyunla 70 TL'lik bir oyunu takas etmek istediğim zaman elimde şu oyun var üzerine ne kadar istersiniz diye mesaj atıyorum. İlanımda da ne bekliyorsun? Şu oyunla takas ederseniz bu kadar, bu oyunla takas ederseniz şu kadar istiyorum mu diyeceğim tek tek? Burada benden çok alışveriş yapmış olman ticareti çok mu iyi bildiğini gösteriyor?

Hepsini geçtim madem buradan ilan ettin:

Weycell 61 : Last of Us ile Lbp 3 takası düşünür müsün? (1. si, hiç tanımadığın bir insana ''sen'' diye hitap etmezsin! Saygı gereği!)

DiReFuL: Sen olsaydın düşünür müydün?

Weycell 61: Kendin yazmışsın Last of Us olabilir diye iyi misin sen? (İyi misin sen? :) Müthiş saygı dolu bir tavır!)

DiReFuL: Mesaj şu şekilde: ''FIFA 2015 ve GTA V harici takas tekliflerine açığım. Güncel oyunlar olursa daha iyi olur. Last of Us, NBA 2K15 gibi oyunlar düşünebilirim.''

Bu sence LBP 3 ile LoU takası mı demek?

Öyle olmadığını bildiğin için de mesaj yazıyorsun zaten bana.

İnfamous ile LoU takasıdır o. Ayrıca lbp 3 ile de üzerine 60 TL verirsen takas yaparız.

Cidden kendinizi ticaret yapıyor mu sanıyorsunuz? Veya bir deneyeyim diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum...

130 TL'lik oyunla 70 TL'lik oyunu takas etmek istemek bile yanlış ama illa ki söylemek gerekiyor değil mi?

Hepsini geçtim. Ben sana eğer evet takas düşünürüm, hadi yapalım deseydim yalnız üzerine 50 TL para mı vereyim diyecektin? Tek bir laf etmeden takası yapacaktın. Ayrıca dediğim gibi bu tarz mesaj atan tek kişi de sen değilsin ve insan bunalıyor. Senin adını bile geçirmeden attığım bir mesaja karşı dönüş yapıyorsan kendini suçlu hissettiğin içindir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.