Şimdi Ara

Satılık Lifetrak C410 Harika Saat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Amerika'dan alınmış ve sadece üç ay kullanılmıştır, alanındaki en iyi cihazlardan birisidir.

Bazı Özellikleri:

- Nabız ölçümü (Patentli en doğru nabız ölçümü ödüllü)

- Adım Sayar (Fuelband ve birçok cihazı sallarsanız fake adım attırabilirsiniz. Ama bu ürün gelişmiş sensörleri sayesinde sizin bileğinizde yürümeden asla fake adım atmaz)

- Katedilen yol mesafesi

- Kişisel özellikleriniz ve düzenli yapacağınız nabız ölçümleri ile en doğru kalori yakımı sonuçlarını verir. (Yaş-Boy-Kilo-Cinsiyet-Nabız etc...)

- Uyku sürenizi ölçme ve takip etme. Cihaz ister otomatik istersenizde manuel olarak uyku süresini ölçer. Hassas sensörleriyle uykunuzu gelişmiş parametreleri ile takip eder)

- 30 metre boyunca su geçirmezlik. Waterproof!

- Manuel kalibre edebilme özelliği

- Tüm aktivitelerinizi günlük ve haftalık veriler ve grafiklerle cihaz ekranı üzerinden görebilir, takip edebilirsiniz

- iOS ve bazı android modelleri ile bluetooth üzerinden ilgili uygulamaya bağlanabilme. ( Cihazın kendi ekranı o kadar pratik ve detaylı ki telefona asla gerek duymayacaksınız)

- Işık sensörü ile karanlık ortamlarda ve geceleri çok kullanışlı arka plan ışığı da vardır.

- Ayarlanabilen çok sağlam ve geçmeli kayışı ile oldukça rahat ve her bileğe uyumludur.

- Şarj derdi yok! Bir adet standart saat pili ile en az bir yıl çalışır. Böylesine bir cihaz için inanılmaz bir özelliktir.

Fiyat 120 tl

İzmir içi elden teslim yada kargo şehir dışına kargo ile teslim edilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.