Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Lian Li Streamer Plus 3x8 Ekran Kartı Güç Kablosu Satın Al 16 Eylül 2022 19:29 1 1 Satılık Lian Li Streamer Plus 3x8 Ekran Kartı Güç Kablosu Merhaba,8 Ocak 2022 tarihinde Amazon Japonya' dan satın aldığım Lian Li Streamer Plus Triple ekran kartı güç kablosunu satıyorum. O zaman kasama taktığımda kasanın yan camına değdiği için takmaktan vazgeçip çıkarmıştım. O günden beri de kutusunda duruyor. Üzerinde toz dahi yok. Herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum.İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sıfır Turtle Beach Stealth 700 Kulaklık - 1.500 TL Asus Thor 1000W P2 PSU Anker Ufo MagGo 3'ü 1 Arada Kablosuz Şarj Cihazı [SATILDI] Sennheiser BTD 600 Bluetooth Dongle