Şimdi Ara

SATILIK Lg Quadbeats 2 Kulaklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK Lg Quadbeats 2 Kulaklik
    Lg Quadbeats 2 Kulaklığımı satıyorum performans olarak bana büyüleyici geldi ama telefona alışamadığım için satacağım kulaklığı başta satmak istedim tek olay bu... Telefonu kulaklıksız alacak bir alıcı buldum çünkü.

Ilgilenenler dukkanımdan telefona da bakabilirler... Yedek pamukcuklar v. s duruyor poşetinde uzerindeki pamukcuklarla yarım saat kadar kullandım...

Fiyatım XXTL

KARGO BANA AİT

Bikaç satış yaptım referanslarımda mevcut...
    Caylaklar once benden urunu alıp sonra parayi gonderecegini soylemesin.

Istanbul Şirinevlerden eldende alabilirsiniz her yola açığım
    Hoşçakalın

SATILIK Lg Quadbeats 2 Kulaklik

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533512/1cd05c4f-71b0-4b7d-886a-b5176b60f22a.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefoncu kutusundan çıkarım 40 tl ye verecekti almadım hocam bence ederi 25 tl falan
  • reddevil34 R kullanıcısına yanıt
    O fiyata bulursan banada bikac tane al...
    Kim satmış bu tarz premium seviye kulaklığı 25TL ye...

Çarsida pazarda cakma patlak bass gibi ses cikaran kulakliklara 20 - 25 Lira veriyonuz.
    KalkmıŞ bu tarz garantili permium kulaklığa biçilen fiyata bak...

Ölücülüğün lüzumu yok. KAYBOLLL..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 12 Ağustos 2014; 13:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakli kulaklik muthis bide.kulagima.otursa :).cozemedim tam

• 40 tl ye orjinal aldım telefoncuda n sizin gibi bölücüler le paZarlık yapmaya değmez birde kalkmış 75 tl fiyat biçiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: reddevil34

40 tl ye orjinal aldım telefoncuda n sizin gibi bölücüler le paZarlık yapmaya değmez birde kalkmış 75 tl fiyat biçiyorsunuz

Tek ne derim sana biliyomusunnn...

UZA...

• hayırlı satıslar hocam, amacım ilanınızı baltalamak degil ancak LG Türkiye (mecidiyeköy servisi) 50 tlye satıyor, fiyatta bir miktar indirime gitmenizi öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

hayırlı satıslar hocam, amacım ilanınızı baltalamak degil ancak LG Türkiye (mecidiyeköy servisi) 50 tlye satıyor, fiyatta bir miktar indirime gitmenizi öneririm

Napalim yani git ordan al madem ilana niye bos konusuyosun ki

• sarper_54 kullanıcısına yanıt
    ürünü sizden ya da başka yerden almak gibi bir niyetim yok sadece daha kolay satabilmeniz adına bilgilendirmek istedim

• Bunela? kullanıcısına yanıt
    Birincisi senden yardım isteyen yok sen kim oluyosunda yardım ediyosunn bana...

Ikinciyse Yardim niyetine ilan baltalamanin yeni modasida bu oldu heralde. Terket burayi ok

• bütün ilanlarınızda kavga etmişsiniz üyelerle. inşallah satamazsınız hiçbişey. tok kullanıcısınız ya hani.
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi ölücü ve baltacılardan dolayı bu hale geliyo herşey... Referanslarım aynamdırrr... Uzayınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 14 Ağustos 2014; 16:15:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper_54

Uzaaaaaaa

olur
  • Serbest piyasa ekonomisinde isteyen istediği fiyata satar işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız neden ilanı kirleterek şurda şu para burda bu para yazma gereği duyuyorsunuz telefoncu 40 a satıyorsa telefoncudan al! yada mecidiyeköyden ! neden arkadaşın ilanını kirletiyorsunuz özel mesajdan istek ve şikayetlerinizi satıcıya bildirmek varken yaptığınız çok yanlış.
    Not: Belki yüze yakın satış yaptım bu ve benzeri kullanıcılar banada musallat olur hep bi bitmediniz..
  • cengaver029 kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum kardesim... Orda burda ucuza satanlar belki sürümden kazanıyo. Sanki biz dükkanız dahada ucuza satmamızı bekliyolar... Alan al8r almayan almaz serbest piyasa burası sonuçta dediğin gibi. Tskler... Insallah bi gün bitecek bu troll ler. Hoscakal

• ÜRÜN TÜM BOŞ KONUŞANLARA RAĞMEN SATILMIŞTIR. HAYRINI GÖR KARDEŞİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.