Şimdi Ara

SATILIK LG OPTİMUS ONE-SATILMIŞTIR-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK LG OPTİMUS ONE-SATILMIŞTIR-
    BİR ADET ANDROİD 2.2.1 ORJİNAL SÜRÜME SAHİP TELEFONUMU SATIYORUM. OPTİMUS ONE İÇİN 80 TL İSTEMEKTEYİM.
    ÜRÜN KUTUSU VE TÜM İÇERİĞİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR. OPTİMUS ONE İÇİN ARACIN CAMINA BAĞLANTI KİTİ VE ÇAKMAKTAN ŞARJ KABLOSU KUTUSUNDAN ÇIKMAKTADIR. VAKTİ ZAMANININ FİYAT/PERFORMANS ÜRÜNÜ OLUP HALA HAZIRDA GÜNLÜK KULLANIM İÇİN YETMEKTEDİR.
    FİYATTA PAZARLIK DÜŞÜNMÜYORUM.ZATEN UYGUN FİYAT BELİRLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.UCUZA DOKUNMATİK TELEFON ARAYAN ARKADAŞLARIMIZIN İŞİNİ GÖRECEKTİR. ÜRÜNÜN ÜZERİNDE UFAK TEFEK KILCAL ÇİZİKLER DIŞINDA HİÇBİRŞEY YOKTUR.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI BOSTANCI METRO İSTASYONU VEYA KADIKÖY METROBÜS İSTASYONUNDA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM. ÖBÜR TÜRLÜ KARGO İLE GÖNDERİP TAKİP NUMARASINI ALACAK OLAN ARKADAŞIMIZA İLETTİKTEN SONRA HESABA HAVALE ŞEKLİNDE TESLİM EDEBİLİRİM.
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Donanimhaber.com Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm gönderdim
  • pm attım .
  • arkadasla anlastık iki cihazıda alıcam elden...
  • iki taraf için de hayırlı olsun

• arkadasim vasitasi ile aldiricaktim hvale yaparken bankayla sorun yasadik arkadasin teslim gunu icin yarin arkadasin musait oldugu saatlerlede uymadi elden teslim icin benim cikis saatimlede uymadi :) sanalpazar yada onceden kargo seklinde gondermeyede yanasmadi arkadas hafta sonu yine elden teslime anlasamadik bizim alis veris yatti kisacasi alicak olana hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei İdeos X5 tarafımdan alınmıştır,hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İDEOS X5 THBRK NİKLİ ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLISI OLSUN

• LG OPTİMUS ONE SATIŞA AÇIKTIR. 80 TL İSTEMEKTEYİM AYNI ŞEKİLDE. BOSTANCI VEYA KADIKÖYDE ELDEN TESLİM EDİLİR İSTANBUL İÇİNDE. ONUN DIŞINDA YURTİÇİ VEYA PTT KARGO İLE GÖNDERİLİR.

• bilgemustafa nikli arkadaşımız su koyuverdiğim gibi bişey yazmış. altı üstü 180 tl lik alışveriş için elden teslim etmek için ataşehirden yakacığa gittim.anadolu yakasındaki arkadaşlarım muhasebesini yapsın. gidiş dönüş 20 tl benzin yaktım. kargoyu kabul ettim. sanal pazarı kabul etmedim. kargoyu da arkadaşımız kabul etmedi.bizim paradan ziyade dostluğa ihtiyacımız var.kimse 100 tl ile ne zengin nede fakir olur. tartışmak için değil bilgi vermek için yazdım.saygılar.onun için elden teslim alacak arkadaşlarımız zaten telefonlarımızı birbirimize verdiğimiz için olumsuz durumda lütfen telefonla ulaşsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overclock85 -- 7 Ocak 2014; 0:01:20 >

• ben kargoyu degil ptt kargoyu kabul etmedim. banka matikden havale sorunu oldugunu forumdan yazdim baktim okumadin telefondanda yazdim bulusmadan bi saat kadar once.

daha onceki mesajlarimi bulursan ptt kargo ile gunahimi bile tasitmicami milyonkez soylemisimdir forumda. sen yine mesajda aras kargoyuda kullandigini soylemistin neyse alti ustu 180 liralik cihaz ben is cikisi yarin gelebilicemide soyledim ikitelliden ta bostanciya kalkip saat 8 de dogal olarak yola cikamicam icin en azindan m.koye gelebilirsen alayim olmaz dersen hafta sonunu bekleyelim genis vakit olur dedim, oda olmazsa sanalpazar yada once kargo gonder dedim. oda olmadi ben baska arkadasa saticam zaten dedin sen bilirsin dedim daha ben ne yapicam ki. sirket kuveyt turkle calisiyor ve hicbiyerde bankamatigini bulamadim ki maasi cekip elden alicak arkadasa havake yapayim. arkadasinda maas gunuydu maasi yatmamis. hesabimdaki parayi cekip akbanka yatirmam gerekiyordu havale icin akbankda fabrikamizin orda yoktu. anca aksam eve gelirken butun maasi cekip akbanka yatirdim ama alis veris yalan oldu. benim ekimden isinlanmak gelmiyor malesef her dakkada herkese surekki geldinmi gelicenmi diyemiyorum yeterli surede ben haber verdim gelme boyle sorun oldu yarina yapalim dedim oda senin is saatinle arkadasin is saati uymadi...

hayirli alis verisler ben referansimda abarti kotu bisey yazmadi objektif olarak yazdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 7 Ocak 2014; 0:06:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG OPTİMUS ONE FORUM DIŞINDAN BİRİSİNE SATILMIŞTIR. İLAN KAPANMIŞTIR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.