Arkadaşlar kutusu varmı yokmu bilmiyorum faturası vs...Sadece dvd rw var...Ama yinede bulabilirsem fatura kutu ve kutu içeriği onunla birlikte gönderirim...
Fiyat: 20TL...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
hocam ptt kargo kapıda ödeme olarak gönderebilirmisin ? ankaraya
bir de SATA değil mi
okumada yazmada sıkıntısı war mı ?
olmadı ist den arkadas a aldırayım KADIKOY e yakın mı oturdugunuz yer . istanbul u pek bilmiyorum da
quote:
Orijinalden alıntı: figo976
bir de SATA değil mi
olmadı ist den arkadas a aldırayım KADIKOY e yakın mı oturdugunuz yer . istanbul u pek bilmiyorum da
Ürün sata okumada yazmada hiç bir sıkıntı yok... Ptt kargo kapıda ödeme olarak hiç göndermedim prensibimde değil yanlış anlama istanbul içi elden diğer illere önce para sonra kargo şeklinde kargo alıcıya ait olmak üzere diye belirtirim hep,güvenme de sıkıntı olursa referansları inceleyebilirsin... Kadıköye yakın değilim ama arkadaşınla ortak bi yerde buluşup alışverişi yapabiliriz..
5 tl kargo ücreti bana yansıyınca zaten 25 tl ye gelmiş oluyor ürün ki sıfır fiyatı 32 Lira şu an ürünün
20 tl kargo sizden anca yarar bana ( 5 TL kargo ptt )
saygılar sunar iyi satışlar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
quote:
Orijinalden alıntı: figo976
bir de SATA değil mi
Ürün sata okumada yazmada hiç bir sıkıntı yok... Ptt kargo kapıda ödeme olarak hiç göndermedim prensibimde değil yanlış anlama istanbul içi elden diğer illere önce para sonra kargo şeklinde kargo alıcıya ait olmak üzere diye belirtirim hep,güvenme de sıkıntı olursa referansları inceleyebilirsin... Kadıköye yakın değilim ama arkadaşınla ortak bi yerde buluşup alışverişi yapabiliriz..