Şimdi Ara

Satılık LG 50pb690v Smart TV 600hz 3d Sıfır ürün uygun fiyat ( SATILDI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tv LG nin 50pb690v modeli. Plazma tv dir. LG nin 2014 model televizyonudur. Plazmalar bildiğiniz gibi led ve lcd lere göre daha kaliteli görüntü vermektedir. 2014 olmasından ötürü elektrik tüketimi de eski plazmalar gibi çok fazla değildir. Kendi evime aldım ancak büyük geldi gidip tekrar bir tv almak durumunda kaldım. Daha hiç kullanılmadı sadece deneme amaçlı açıp sorunu var mı yok mu diye baktım. LG Türkiye garantilidir. Faturası vs. herşeyi vardır. Sıfır ürün olduğu için resim eklemiyorum. Fiyat olarak 1450 düşünüyorum.

Dahili hd uydu alıcısı, Smart özelliği, 3 boyut teknolojisi, 600 hz ve daha birçok özelliği olan bir televizyondur. Tüm özelliklerine internetten bakabilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__44 -- 17 Temmuz 2014; 19:13:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben Panasonic Neo plasma TV kullanıyorum ve aldığım görüntü muazzam,LCD ve Led tv'lerden o görüntüyü almak zor..
    İnsanlar plasma tv'lere biraz ön yargılı yaklaşıyor sanırım..

Fiyat o boyutta bir TV için çok çok iyi..

İhtiyacı olan kaçırmasın derim..
  • istanbul da olsaydı düşünürdüm.
  • Evet insanlar önyargılı genelde plazmaya karşı ama bence de daha kaliteli görüntü veriyor. Fiyatı da uygun tuttum. Zaten satıldı ürün başka bir site üzerinden. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.