Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK LENOVO Z570 ÇALIŞIR DURUMDA Satın Al 6 Şubat 2014 14:39 1 1 SATILIK LENOVO Z570 ÇALIŞIR DURUMDA Garantisi bitmiş olan Lenovo Z570 marka-model laptobuma ekstra HDD-SDD takma niyetindeydim. Bu iş için DVDRW yi sökeyim derken az kalsın laptobu pert ediyordum. An itibariyle wireless'ı hariç çalışır durumdadır fakat kasa pek iyi durumda diyemem. Çalışır parçaları : HD Led Ekran 1366x768 çözünürlük Intel Core i5 2430M işlemci 8GB DDR3 Ram Anakart DVDRW Ekran kartı : GT 540 m + Intel HD4000 Klavye (çalışır durumda fakat kasaya oturmuyor.) Dileyene resimleri e-mail gönderebilirim. HDD yi vermek istemiyorum. Bu şekilde 650 TL istiyorum. Teklifler için pm lütfen. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SONY DSLR UYUMLU SIGMA 30 MM F 1.4 PRIME LENS FIRSAT ÜRÜNÜ HUAWEI MATEBOOK D16 RYZEN 5 4600H 16GB RAM 512GB