Şimdi Ara

Satilik Lenovo Thinkpad r61, core2 duo t8300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 yil önce satin aldigim Lenovo Thinkpad r61'i satiyorum. Laptop'u Almanya'dan aldim, klavyesi o yüzden Almanca. Cok temiz kullandim, cizigi, kirigi veya hicbir eksigi yok. Hep kilifiyla birlikte tasidim ve öyle cantaya koydum. Dicota marka neo-propilen kilfini yaninda veriyorum.

Notebook, orijinal batarya, orijinal sarj aletiyle ve 15,4 inclik notebooklara tam uyan kilifiyla birlikte gönderilecektir.

Bataryasini sadece 2-3 ayda bir bakim (sarj edip sonra yarisina kadar desarj etme) icin taktim, hic kullanmadim, yarim sarjli haliyle sakladim. Normal kullanimda 4-5 saat gidiyor, yeniden farki yok.

Modeli Thinkpad r61 8933-FSG.

Özellikleri :

• Islemci : Intel Core 2 Duo T8300 (2,4 GHz)
    • Chipset : Intel GM965
    • Ram : 2 GB DDR2
    • Hard disk : 120 GB Western Digital 5400 rpm
    • Ekran : 15,4 inc WXGA+ Parlak ekran, 1680*1050 maksimum cözünürlük
    • Ekran karti : Intel GMA X3100 , 384 MB hafiza
    • DVD sürücü : DVD / CD Writer/Rewriter
    • Wireless LAN : Intel 4965 AGN (802.11 a/g/n)
    • Ethernet : Broadcom Gigabit Ethernet
    • Bluetooth
    • Ricoh SD/MMC kart okuyucu
    • Parmak izi okuyucu
    • Okuma Isigi
    • Batarya : 6 cell Li-Ion

Ekraninda ölü piksel, leke yoktur.

Laptop'in web sitesi :http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=8933FSG

ÖNEMLI : Fotograflari ve screenshot'larihttp://yfrog.com/0jsdc11900gjx adresine ekledim.

Notebook'u isteyene orijinal Windows Vista'yla gönderecegim. Fotograflar satilik ürünün kendisine aittir, hicbiri internetten vs alinma degildir.

Fiyat : 1250 Lira. Istanbul ici tercihimdir.

Buradan mesajla ya da aftermath2.0(at)googlemail.com adresinden e-mail'le ulasabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hacı çok para istiyon.
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=144046

arkadaşım sattığı linktekinden çok daha iyi görünüyor. Bu durumda fiyat uygun denebilir.
    Hayırlı satışlar
  • Bilgisayar cok iyi durumda, gözüm gibi baktim ve sadece 1 yillik. Burada daha kötü islemcili ve kalitesi Lenovo'dan düsük marka laptop'lar icin daha fazla ücret isteniyor, ben de ona göre bir fiyat belirledim.
    Tabii ki daha uygun fiyata bilgisayarlar vardir veya üstüne biraz daha fazla verip sifir alinabilir ama bence ikinci el laptop alirken özelliklerinden önce nasil kullanildigina bakilmali.

Mesela cok hor kullanilmis, düsürülmüs, pili kötü ve yanlis kullanimdan zarar görüp sadece 1 saat giden, ekrani cizilmis veya ekraninda ölü piksel olan, fani cok sesli calisan, iki ay kullandiktan sonra dökülmeye baslayacak, hard-disk'ine 20 kere format atilmis ve önüne gelen her program yüklenip silinmis, bad sektör dolmus vs. bir laptop yerine iyi kullanilmis temiz ve saglam bir laptop'a 100 lira fazla vermek bence daha mantikli. Thinkpad'lerin kalitesi zaten belli, oyun bilgisayari degil ama sapasaglam ve 2-3 yil sonra da ilk günkü gibi calisiyor. Ben böyle düsünen kullanicilara satmayi hedefledim. Kendim daha hafif bir laptop veya netbook alacagim icin satiyorum.

@mpy : tesekkür ederim.

• Parça satmayı düşünür müsünüz? Mesela işlemcisini alabilirim.
  • quote:

dcc24 Tarih 28 Ağustos 2009; 7:44:55
    Parça satmayı düşünür müsünüz? Mesela işlemcisini alabilirim.

Parca satmayi düsünmüyorum. Bütün parcalarini birlikte alan olursa satabilirim.

Ilginiz icin tesekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.